Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски – Хебър: Кога и къде да гледаме двубоя от Първа лига?

23 август 2024, 09:55 часа • 1548 прочитания

Левски приема днес Хебър Пазарджик в мач от шестия кръг на Първа лига. „Сините“ се представят отлично от началото на сезона като оглавяват класирането след четири победи и едно равенство. Тимът на Станислав Генчев ще иска да затвърди добрите впечатления и ще търси задължителни три точки.

Левски – Хебър: Начален час и ТВ

Левски бе в серия от четири поредни победи в Първа лига до миналия кръг, когато „сините“ гостуваха на Лудогорец. Столичани изиграха стабилен мач, но в крайна сметка отстъпиха с минималното 0:1, след като получиха нелеп гол.

Хебър пък продължава да няма победа от началото на сезона в българския елит. Пазарджиклии имат 4 загуби и едно равенство. В последния кръг Хебър отстъпи пред Ботев Пловдив с минималното 0:1.

Спартак Варна Хебър Пазарджик Ахмед Ахмедов

В колко часа започва Левски – Хебър?

Двубоят между Левски и Хебър Пазарджик е втори в днешната програма на Първа лига. Срещата започва в 21:15 часа. Мачът ще се проведе на стадиона на „сините“ - „Георги Аспарухов“.

Коя телевизия ще дава Левски – Хебър?

Мачът между Левски и Хебър ще бъде предаван пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчи срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Левски – Хебър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък ЦСКА излезе с остра декларация, в която обвини БФС, че нарушава собствените си наредби, за да угоди на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес