Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Колев: Дербито с ЦСКА трябва да е на "Герена" с двете агитки

27 август 2024, 14:30 часа • 586 прочитания

Нападателят на Левски Александър Колев е убеден, че сблъсъкът с ЦСКА трябва да се играе на стадион "Георги Аспарухов", но пред агитките и на двата отбора. За момента решението е сблъсъкът да се играе на "Герена" без гостуващи фенове - позиция, подкрепена от Левски.

Дербито Левски - ЦСКА: На "Герена", но с двете агитки

Алекс Колев обаче е на мнение, че навсякъде по света такива дербита се играят на клубни стадиони с домакинска и гостуваща публика. И не вижда причина защо това да не бъде така и в България за дербито между Левски и ЦСКА. От години този мач се играе на националния стадион.

Алекс Колев

"Така е навсякъде по света"

"Дербито трябва да се играе на клубните стадиони с домакинска и гостуваща публика. Така е навсякъде по света. Мачът трябва да е на "Герена" с двете агитки", заяви Алекс Колев, който получи наградата за футболист номер 1 на месец юли.

"Има още доста мачове. Не мисля, че сме направили нещо кой знае какво. Съвсем нормално е Левски да побеждава и да радва феновете. Гледаме мач за мач. Ръковдоството е поставило цели, които ние трябва да гоним", добави още нападателят на "сините".

Какво още каза Алекс Колев, четете в Sportlive.bg! 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес