Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Среща със зодия Дева? Това са 10-те заповеди, които трябва да знаете.

14 юли 2024, 14:39 часа

Факт: срещата с Дева е най-близкото, до което науката се е доближила до развитието на телепатията – те имат невероятната способност да знаят какво искате, преди вие да разберете, че го искате. Въпреки че често са клеветени заради тяхната ориентирана към детайла перфекционистка жилка, срещата с Дева също означава, че животът и връзката ви ще вървят като гладка, добре смазана машина. В чест на сезона на Дева, ето всичко, което трябва да знаете за срещата:

Ще насочите своята вътрешна принцеса пътник

Ако излизате с Дева, пригответе се да заемете метафорично задната седалка, докато те обсипват с чипс, бързи хапки, цветя и най-добрите глезотии, които животът може да предложи, без изобщо да се налага да ги молите.

Ще разбереш, че нощната среща може да те отведе навсякъде - от спускане с цип до уроци по отпиване и рисуване

Може да не винаги броите Девите сред пристрастените към приключенията, но те имат смела жилка, която може да се прояви във внезапно, дълбоко желание да шофирате до плажа в 2 сутринта - не задавайте твърде много въпроси и просто се търкаляйте с него.

Не златните, а сребърните бижута носят късмет на тези 4 женски зодии!

Не очаквайте флирт и сдържани приказки

Ако сте очаквали леки приказки и ласкателства, хвърлете котва на някой друг бряг, милейди. Когато Девата е насочила вниманието си към някого, те ще се заемат да го направят ясно, ясно и просто.

Трябва да сте готови всичките ви проблеми да бъдат решени вместо вас

Като се имат предвид техните перфекционистични тенденции, не е изненадващо, че Девите могат да гледат на връзките като на „поправители“. Въпреки че това може да попречи на вашата независимост, това също означава, че ще се събуждате всяка сутрин, за да намерите телефона, iPad и AirPods напълно готови.

Ще станеш ранна птица, но и нощна сова

Одеяло на или съблечено? Да уловиш изгрева или да преследваш звездите в полунощ? Девите могат да прекарат целия си живот в сън до 22:00 часа, само за да развият внезапна неспособност да заспят, без да гледат прекомерно истински криминални сериали до ранните часове на сутринта.

Кои зодии се мразят до дупка - просто не могат да се понасят!

Ще отделяте една седмица престой за всеки три часа общуване

Усилието да бъдете учтиви и да разменяте любезности може физически да изтощи този знак. Ако не искате те да се оттеглят в черупката си, уверете се, че им позволявате достатъчно време за престой и уединение между два последователни социални ангажимента.

Ще станете майстор интерпретатор на пасивно-агресивни мълчания

Когато се сблъскат с проблем, първият инстинкт на Девата не е да говорят за него, а тихо да го поправят сами с надеждата, че ще изчезне. Това може да проправи пътя за дълги, продължителни мълчания, докато се опитвате да дешифрирате какво е в ума им.

Не допускайте думи като „control freak“ да влизат в чата

Преди да се опитате да ги засрамите с техните перфекционистични наклонности, не забравяйте, че те имат внимателно калибриран каталог на всичките ви неуспехи в живота, прибрани в съзнанието им - и те няма да се страхуват да ви извикат.

Трябва да приемете, че те все още са приятели с бившия си

Няма такова нещо като лоша раздяла в речника за запознанства на Дева, а по-скоро пасивно приемане на това, когато двама души искат различни неща от живота. Само предупреждение, в случай че откриете домашния адрес на бившия им, въведен в приложението им за доставка на храна.

Никога няма да си лягаш, без да си разрешил битка

Прости и забрави? Не благодаря. Една Дева би предпочела да проникне в дълбините на въпроса, за да разбере какво се е объркало, кога и къде. Това също означава, че в крайна сметка ще изградите здрава основа за връзката си, вместо просто да заличавате аргументите и споровете под килима

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес