Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изберем правилната визия за офиса

23 декември 2022, 15:34 часа

Офис тоалетите заемат ключово място в цялостния стил на повечето мъже. Много от тях имат не повече от два костюма, които използват на ежедневна база, но това в никакъв случай не бива да води до ограничения.

Тук ще ви представим някои от нещата, които задължително трябва да присъстват във вашия гардероб за офиса, за да можете да изградите ефект(ив)ни тоалети за присъствието си в бизнес средата.

Офис костюм

Костюмът за офиса може да бъде сив, тъмносин или на фини вертикални райета, т.нар. “пинстрайп” плат. Може да бъде с класическа кройка или със слим панталон и маншет за модерна визия. Костюмът може да се носи като единичен артикул или да се комбинира, за да се получи друг интересен тоалет. Например, бихте могли да комбинирате тъмносин панталон със сив блейзър или раиран такъв, при условие, че раираният е в същия цвят като панталона.

За офис костюма са ви нужни подходящи обувки за студения сезон, като например Oxford, Derby, Chelsea или Chukka. Разнообразие от подходящи модели можете да откриете в колекцията от мъжки зимни обувки във Fashion Days.

Офисната риза

Като цяло един мъж винаги може да заложи на класическата бяла риза за офиса. Тя е универсална и безупречна, но има и други опции, които можете да използвате, за да разнообразите тоалета си. Например, защо да не изберете ризи в пастелни нюанси като жълто, синьо, розово, лилаво или маслинено? Внимавайте с хроматичните асоциации, като винаги трябва да взимате предвид цвета на сакото. Пастелните тонове изглеждат добре със сив блейзър, защото не създават силен контраст.

Сред опциите са още карирани ризи и вертикални райета, но можете да ги съчетаете единствено с изчистени костюми и в никакъв случай раирани.

Важните аксесоари

Вратовръзката е аксесоарът, без който вашият офис тоалет не би бил завършен. В зависимост от останалата част на визията, можете да изберете графична или изчистена такава. Обикновено се залага на графични аксесоари с изчистени костюми и вратовръзки с раирани костюми. Разбира се, можете да забравите за вратовръзката, но само ако в този конкретен ден нямате важна среща. Носенето на пълно офис облекло е знак на уважение към вашите партньори и колеги.

Часовникът допълва тоалета със силно усещане за мъжественост. Можете да заложите на хронограф или аналогов часовник с кафява, черна или тъмносиня кожена каишка от предложенията на Fashion Days. Те са идеални и за офисно облекло. Избягвайте спортни модели с масивна визия и силиконова каишка или такива с метална грива. Подходящи са за спортно и ежедневно облекло.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес