Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Детско утро под надслов „Талантливите деца на Елин Пелин“

24 юни 2021, 14:52 часа

Цветно и весело беше сутринта на 23 юни в парка на гр. Елин Пелин, където се проведе празник за най-малките - Детско утро под надслов „Талантливите деца на Елин Пелин“. 

Реклама

В програмата на празничното събитие - Детско утро под надслов „Талантливите деца на Елин Пелин“, се включиха деца от седем общински детски градини. Пред своите учители и родители децата от ДГ "Здравец", гр. Елин Пелин, ДГ "Радост", гр. Елин Пелин, ДГ "Слънце", с. /гара/ Елин Пелин, ДГ "Детелина", с. Нови хан, ДГ "Пчелица", с. Мусачево, ДГ "Славейче", с. Лесново и ДГ "Звездичка", с. Петково се представиха блестящо. Те взеха участие в забавни игри и любопитна викторина, организирани от Община Елин Пелин и издателство "Българознайко". Книжките за българските традиции и славно минало на "Българознайко" са любими на малки и големи, а нашите талантливи деца показаха своите отлични познания за България. 

В топлото утро на Деня на децата, част от програмата на Шопски празник 2021, градският парк бе огласен от музика, детски смях и искрена радост. Децата изнесоха пред публиката в парка весела и забавна програма, изпълнена с песни и танци. Община Елин Пелин, като организатор на събитието, поднесе грамоти и награди за участниците в празника Детско утро под надслов „Талантливите деца на Елин Пелин“. 

Да поздрави децата и техните учители, вложили много труд и въображение в подготовката за събитието, дойде г-жа Рени Николова – зам.-кмет с ресор „Образование, хуманитарни и социални дейности”. 

Публиката остана възхитена от представянето на децата, а те получиха заслужено одобрение и много аплодисменти. Благодарим и на преподавателите от детските градини за положения труд и предадените уроци на децата за родината, които те са научили през годината.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес