Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магазин на PARKSIDE отваря врати в хипермаркет Kaufland в София

30 май 2024, 14:12 часа

От тази седмица клиентите на Kaufland могат да намерят още по-богат асортимент на продукти от марка PARKSIDE. Лидерът в ритейла изгради проект „Магазин в магазина“ – Shop in Shop в своя филиал в кв. „Банишора“ в София, където вече се предлагат постоянно над 200 артикула на марката.

Реклама

Основните категории са електрически инструменти и аксесоари за дома и градината, ръчни инструменти, оборудване за боядисване, както и бои. Уредите на PARKSIDE се отличават с високо качество, издръжливост и изгодна цена, а марката е награждавана като най-продаваната в Европа в категория „Направи си сам“. Във всички останали хипермаркети на ритейлъра се предлагат целогодишно множество уреди за справянето с ремонтни задачи от всякакво естество.

„С новата концепция, включваща богата гама артикули, даваме възможност на своите клиенти да получат на едно място стоките за извършване на своя ремонт или ежедневни задачи, без да е необходимо да губят време в пазаруване от различни места. Радваме се, че успяхме да осъществим тази идея, защото тя дава наистина голямо удобство и практичност. С марката PARKSIDE ние сме сигурни, че предлагаме качествен избор с най-високи стандарти за здравина, строг контрол на безопасност и достъпна цена.“, сподели Симон Хаубрих, Директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Богатият асортимент е разпределен на пространство от 8 рафта – 5 за електроинструменти, сред които един за мощни уреди PARKSIDE PERFORMANCE и 3 за ръчни инструменти, аксесоари и бои. Серията PERFORMANCE се отличава с изключително висока производителност и издръжливост, които добавят нови функции и възможности за работа на всеки майстор у дома. Електроинструментите PARKSIDE PERFORMANCE имат и 5 години гаранция.

Сред тези над 200 постоянни артикула в Kaufland попадат множество практични инструменти и аксесоари за машини, с които клиентите могат да ремонтират сами в работилницата, дома си или да направят работата в градината свое хоби. От гаечни ключови и отвертки, различни типове косачки за трева, комплекти за боядисване до ударни бормашини. В седмичните предложения до неделя, 02.06., могат да бъдат намерени близо 60 артикула, сред които електроинструменти PARKSIDE PERFORMANCE, както и аксесоари за тях.

Всички актуални предложения на PARKSIDE може да откриете тук.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес