Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Домът на здравето в Розовата долина отвори врати - Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА 5*

22 юни 2024, 10:00 часа
Реклама

Най-големият Медикал център в района на Розовата долина отвори врати и вече очаква своите гости. Удобен и стилен, хотел Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА 5* разполага с внушителните 171 стаи, 130 стандартни, 20 апартамента, 20 делукс стаи.

Конферентната амфитеатър зала е за около 150 човека, в зависимост от подредбата. На разположение на посетителите е и големият ресторант с капацитет до 450 човека.

Мястото е сред фаворитите, когато става дума за балнеология - тук има 12 вани, зала за кинезитерапия и фитнес, център за физиотерапия, апаратни процедури и лечебни масажи – общо над 40 помещения.

Посетителите имат изключително богат избор от СПА процедури, които можете да разгледате тук. А всички разнообразни услуги в сектор “Лечение” бихте могли да разгледате в този линк. С доказан лечебен ефект са Хидротерапевтичният сектор, Зоната за третиране с луга и восъци, Зоната за електро- и светлoтерапия, Кинезитерапевтичната зала - места, където модерният подход и традициите се срещат, за да подобрят максимално физическото състояние на гостите.

Истинско презареждане ще получите от автентичните авторски терапии с уникални местни растения, билки, етерични масла и продукти, приготвени с роза Дамасцена, лавандула, мента, безсмъртниче, маточина, лайка и др.

В Гранд Резорт Павел Баня Медикал и СПА 5* на ваше разположение са още закрит басейн с термална вода, открит акватоничен басейн също с термална вода, открит сезонен басейн и Лаундж зона към него, детски и PlayGround зони, както и фитнес зала. В ресторанта ви очаква добре селектирана блок маса за закуска и вечеря. Бонус към всичко това е прилежащият обширен парк, в който могат да се провеждат различни събития, както и сутришни спортни тренировки и йога на открито.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес