Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джошуа - Пулев: Информация за прякото предаване на битката

11 декември 2020, 22:45 часа
Реклама

Малко повече от 24 часа ни делят от зрелището Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, в което българският топ боксьор ще получи шанс отново да се бие за световната титла в тежка категория. Нещо повече - той има шанс да спечели и 4-те пояса, които в момента са около кръста на британеца - IBF, IBO, WBO и WBA. Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер в зала "Уембли" в Лондон. 

Както е известно, българските телевизии не успяха да придобият права за излъчване, което означава, че в България дуелът Пулев - Джошуа ще излъчи DAZN - новата стрийминг платформа за спорт, която от 1-и декември е налична за абонамент от България (регистрирай се в DAZN тук)

Абонаментът е на стойност 2.99 лева, като това включва не само битката за титлата на Кобрата, но и цял месец възможност да гледате продукциите на DAZN - боксови гала вечери, документални филми и специален боксов архив с паметни мачове от миналото. 

Можете да направите своята регистрация в DAZN за няколко минути, но за да можете да гледате Пулев - Джошуа трябва да платите абонамент чрез дебитна/кредитна карта. Към момента други платежни средства не са налични в новата платформа. 

Друга добра новина е фактът, че Пулев - Джошуа ще се излъчи на български език с коментар на експертите в областта Огнян Георгиев и Камен Петров. 

Гала вечерта започва в събота в 20:00 часа българско време, а двубоят Пулев - Джошуа е с начален час около 00:00. Може да видите подробно описание стъпка по стъпка за регистрация в DAZN, като последвате линка. 

Регистрирай се в DAZN, за да гледаш Пулев - Джошуа

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате

 

 

,
Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес