Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е мъжът според зодията си?

23 декември 2022, 22:32 часа

Най-често задаваният въпрос на първа среща от страна на дамите е свързан, разбира се, със зодията. Всяка дама се интересува кой зодиакален знак е нейният избраник и се подготвя за различните черти от характера му. И ако се доверите на експертното мнение на астролозите, понякога наистина може да се предпазите от нежелани и нетърпими характери. 

В следващите редове открийте зодията на своя избраник и вижте какво издава тя за него:

Дева 

Девите са прагматични, критични и работохолици. Трябва да свикнете, че ще ви обръща внимание тогава, когато има свободно време за вас.

Скорпион 

Скорпионите не само че са сред най-лоялните знаци, а и легендите за интимните им възможности не са никак грешни. Поякога обаче стават твърде мълчаливи, когато има някакъв проблем. А в други случаи са твърде груби в искреността си.

Внимавайте с тях: това са най-лошите черти при зодиите за мъже

Стрелец 

Представителите на този знак обожават авантюри и приключения. За тях свободата и пътешествията са най-важното нещо, така че не възлагайте големи надежди за сериозна връзка от тяхна страна.

Водолей 

Водолеите също са изключително свободолюбиви. Те мислят и действат извън границите и правят това, което според тях е правилно и им носи определена наслада. Не зачитат ничие друго мнение.

Козирог 

Козирозите са най-големите работохолици в зодиака. И макар да са сигурни и лоялни партньори, понякога може да не ги виждате с дни и седмици, тъй като те залагат на работата и успеха си твърде много.

Мъжете от тези зодии са най-стиснати

Близнаци 

Близнаците имат вроден интелект, те са отлични слушатели и още по-добри съветници. Трябва обаче да изтърпите и дългите му монолози.

Лъв  

Представителите на този знак обожават купоните и забавленията, както и постоянното внимание. Дамата до него трябва да знае как да го забавлява и да гали егото му редовно, а и разбира се - да не го засенчва.

Овен

Овните притежават отлично чувство за хумор, знаят как да ви забавляват, а в леглото изживяването не неповторимо! Но и извън него той е грижовен и отдаден партньор.

Мъжете от тези зодии обричат половинките си на нещастие

Телец

Представителите на този знак са твърдоглави и инатливи, но пък лоялни и романтични. За някои дами обаче тази рутина и еднаквото ежедневие, всичко предварително планирано би се сторило скучно и отегчаващо.

Везни 

Везните са сладкодумни и обичат флиртовете, а и за тях сме чували, че обичат присъствието на повече от една жена в живота им.

Риби 

Представителите на този знак често менят настроенията си в двете крайности - днес ще е изключително грижовен и мил, а на следващия ден ще се държи така сякаш не ви познава.

Рак 

Представителите на този знак са чувствителни и нежни. Дамите може да изпитват предизвикателства с мъжете Рак, тъй като те търсят подобия на майка си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес