Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Здравословна и вкусна напитка, с която да стопим „любовните дръжки” за нула време

16 ноември 2021, 17:14 часа

Едва ли има човек, който да не обича вкусната храна. В ежедневието си биваме изкушавани от какви ли не сладости и любимия ястия. Често пъти не можем да им устоим и именно това наше пречупване води до саботаж на диетата, която спазваме.

Днес обаче ще ви споделим за една рецепта, която спомага за засилването на метаболизма и ускоряване на отслабването.

С тази напитка ще успеете да се отървете от коремните мазнини, които мнозина наричат „любовни дръжки”, и при това за отрицателно кратко време.

Разбира се, не трябва да вярвате в чудеса. Ако мислите, че напитката е напълно достатъчна да влезете във форма, грешите. Тя ще ви помогне да постигнете желаните резултати, но от вас се изисква да спортувате и да се съобразявате какво похапвате в ежедневието си.

Как да стопим паласките с вкусна и полезна напитка?

Две са съставките, необходими да си приготвите здравословната напитка, за която говорим. Става въпрос за канела и мед. И двете са изключително здравословни и полезни – това всички го знаят. Комбинацията помежду им води до драстично намаляване на теглото, без да са нужни нечовешки усилия от ваша страна.

Как се приготвя напитката?

Към 200 мл преварена вода се добавя ½ ч.л. канела. Оставя се да подейства за 30 минути и след това се добавя 1 ч.л. мед.

Много е важно да запомните, че медът се добавя едва след като водата се е охладила напълно. В противен случай ще намалите неговото действие.

Изсмукване на мазнините с мед

Тази напитка се консумира на 2 пъти. Първият прием е преди нощния сън, а вторият – сутрин на гладно.

Сместа се пие всеки ден, в продължение на месец. Резултатите ще са феноменални. Няма да повярвате как изведнъж коремните мазнини започват да се стопяват и да остават в миналото.

С тази напитка успявате да подобрите храносмилането си и да пречистите тялото си от токсини. Още след първата седмица резултатите ще са налице.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес