Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Здрави зъби и при здрави противоепидемични мерки. Как се приспособяват към текущата обстановка зъболекарите в София?

10 ноември 2020, 14:44 часа

Гостуваме на Marinova Dental – дентална клиника в ж.к. Изток, София

 

„Денталният лекар е длъжен да гарантира спокойствие и сигурност на всеки един пациент” – д-р Есмералда Маринова – зъболекар в ж.к. Изток, София.

 

Историята на Marinova Dental:

 

Д-р Есмералда Маринова е зъболекар със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина в град София. Тя започва кариерата си като детски стоматолог в ДКЦ-25 през 1991 година, а 6 години по-късно стартира частна практика в ж.к. Младост. През 2003 година д-р Маринова мести практиката си в ж.к. Изток, където от тогава до сега в дентална клиника Marinova Dental тя посреща пациенти и изпраща приятели.

 

Marinova Dental и противоепидемичните мерки:

 

Marinova Dental спазва всички противоепидемични мерки, за да опази здравето на своите пациенти. Денталната клиника разполага с два кабинета като часовете на пациентите в тях никога не се дублират, а дори и да се засекат, се изчакват.

В чакалнята се допуска да има само един пациент. Всеки, който влиза в клиниката, преминава през дезинфекция на ръцете и е задължен да носи маска и калцуни по време на целия си престой. Дезинфектанти са инсталирани и в банята, и в чакалнята. На входа на клиниката се мери температурата на всички пациент чрез безконтактен термометър, а на всеки час се проветряват и двата кабинета.

Клиниката разполага с всички необходими разтвори за дезинфекция на повърхности, наконечници, подове и инструментариум. Личните предпазни средства включват специализирани маски, предпазни шлемове и защитни гащеризони в съответствие с европейските стандарти за облекла за защита от бактерии и химикали.

Когато всички мерки за безопасност са налице, спокойствието на денталния лекар и на пациента са логичен резултат. Така всяко едно посещение в Marinova Dental е крачка към мечтаната усмивка.

„За нас хигиената винаги е била водещ приоритет. Безупречното състояние на инструментите и оборудването в клиниката са основен акцент в ежедневната ни работа. Всички наши пациенти са спокойни за своето здраве.” – заключва д-р Маринова.


Две думи винаги са описвали работата в Marinova Dental – безопасност и здраве.

 

Приемът в клиниката се извършва след предварително записване на: 0877 883 422.

 

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес