Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ужасните мъжки грешки по време на секс

07 март 2013, 17:07 часа

Понякога проблемът е в жената, но повечето неосъзнати грешки на мъжете водят до много неприятни изживявания под завивките.

Някои от тях са:

Без целувки. Именно целувките са добър старт за любовната игра, която да нажежи обстановката. Също така, започвайки от вратата за краката, нежната половинка има чувството, че мъжът иска просто да свърши й да не й обръща внимание. Също така никога не избутвайте главата на момичето директно към члена си, докато тя все още е на устата ви.

Силно духане в ухото. Всъщност когато не е нежно и се прави често, води до силна болка.

Небръснат мъж. Това може да доведе само да претръпване, парене и болка.

Много силно стискане на гърдите. Да, някои жени обичат да са малко по-груби с тях, но определено бюстът не трябва да бъде третиран като топка за трениране на ръчните мускули. Тук може да се включи и силното захапване на зърната – те са много чувствителни.

Не е хубаво мъжът да се концентрира само върху една част от тялото и да игнорира другите.

Не е писано правило, но все пак той трябва да е отговорен за кондомите, а не да се оправдава, че няма в себе си.

По-неопитните любовници буквално атакуват клитора като го натискат, хапят и какво ли още не. По-нежните деижения водят до по-силна възбуда. Но оралният секс не трябва да бъде и прекалено нежен или едва осезаем.

Спиране и нерваномерно темпо. На жените им е необходимо повече време да свършат, а за това определено не помагат почивки и непрекъснато сменяне на темпото.

Бързо свършване. Това е големият страх на всички мъже. И жени. Всъщност имате ли резервен план как да я задоволите, няма от какво да се притеснявате. Никак не е добре и да свършвате прекалено бавно. Може да сте пресушили приятелката си и на нея вече изобщо да не й харесва.

Говорейки за свършване, хубаво е да я предупредите кога идва моментът по време на орален секс. Не всички обичат вскуса на сперма.

Ако приятелката ви е казала, че не иска анален секс, а вие кажете, че е станала грешка и просто не сте уцелили мястото, това ще бъде много неприятна ситуация. Винаги питайте първо какво иска тя.

И накрая не забравяй, че е глупаво да й благодариш. Вие не сте в кухнята. Не ти е сготвила любимото ядене и никак няма да се зарадва, ако я третираш като домакиня в леглото.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес