Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трик, който ще ви помогне да свалите излишните килограми… и не само

01 април 2019, 16:21 часа

Всяка жена е минавала през този кошмар поне веднъж в живота си. Качвате се на кантара, а от там ви гледат последните 2-3 излишни килограма, които така и не искат да си отидат.

Започвате да мислите на каква диета да се подложите, но всяка, която пробвате не дава желаните резултати. Особено през пролетта това може да бъде много голям проблем за всяка жена, която иска да изглежда зашеметяващо на плажа. Но какво да правите?

Ето един малък трик, който ще ви помогне:

Вечеряйте по-рано

Ако обикновено вечеряте между 7 и 8, опитайте да смените това с час по-рано. Започнете да вечеряте между 6 и 7 и ще забележите разликата незабавно. В първите дни от това предизвикателство може би ще се чувствате странно, ще огладнявате в 8 или 9, но и за това има решение.

Вместо да прибягвате до снаксове или други храни, изпийте чаша билков чай. Опитайте се да се разсеете от глада и си поставете за цел вечерята да е последното ви ядене за деня. Това ще повлияе не само на теглото ви!

Как влияе ранната вечеря?

Когато вечеряте по-рано, тялото ви има повече време да преработи храната преди да заспите. Това означава, че тялото ви няма да натрупа излишни мазнини. От друга страна, ранната вечеря ще ви помогне да спите по-дълбоко и да заспивате по-лесно. Тъй като храната ще е вече преработена, нищо няма да ви тежи когато си легнете и ще спите по-спокойно.

Още след първата седмица тялото ви ще започне да свиква с ранната вечеря и няма да ви се прииска да нападнете хладилника преди лягане. Опитайте!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес