Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена намери евтин заместител на ботокса и стана известна по цял свят (ВИДЕО)

18 юли 2023, 04:40 часа

Блогърката Изабел (фамилията ѝ е неизвестна) намери евтин заместител на ботокса за подмладяване. Съответната публикация се появи в нейния акаунт в TikTok, който има 497 600 абонати. 

Авторката с псевдонима isabelle.lux каза, че можете да стегнете, овлажните и озарите кожата си с банан. Тя препоръча избърсване на лицето с вътрешната страна на банановата кора. „Правя това всяка сутрин преди почистване и оттогава кожата ми сия“, възхити се тя. 

Според потребителката този продукт съдържа естествено масло, витамин С, както и антиоксиданти, които въздействат върху епидермиса като ботокса, само че безплатно. 

Лекар каза какво се случва с кръвната захар, ако ядете кисело мляко всеки ден

Видеото се хареса и събра 22 600 гледания. Абонатите оцениха препоръката на потребителката на мрежата в коментарите под публикацията. „Ще опитам!“, „Трябва да купя банани точно сега“, „Сега ще опитам този метод всеки път, когато ям банан“, пишат те. 

През юни блогър разкри лесен начин за приготвяне у дома на маска за лице против стареене. Според него за подмладяване трябва да смесите репички със зехтин и мед и да нанесете сместа върху лицето.

@isabelle.lux BARBIE BOTOX 1 MONTH RESULTS #barbiebotox #barbie #traptox ♬ Barbie Girl - Aqua

Калоян Мирчев
Калоян Мирчев Отговорен редактор
Новините днес