Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Специалният разтвор, който ще умножи реколтата ви от домати ПО ПЕТ

08 юли 2023, 20:00 часа

Много градинари вярват, че за по-голяма реколта от доматите е необходимо да се използват скъпи минерални торове. Но наистина има по-евтин и безвреден начин за постигане на желаните резултати. Това е разтворът, който може да увеличи реколтата на доматите цели 5 пъти.

Реклама

За да приготвите този разтвор, изсипете 9 литра чиста вода в голяма кофа. След това добавете 1 литър прясно мляко или суроватка. Следващият компонент е половин чаена лъжичка борна киселина, предварително разтворена във вода. Накрая, добавете 10 капки йод, които ще повишат ефективността на разтвора. Разбъркайте добре течността и я използвайте за пръскане на доматите.

Поливайте доматите си ТАКА и реколтата ви ще бъде по-богата от всякога

Важно е да се отбележи, че този метод не само увеличава реколтата на доматите, но и ги предпазва от болести и вредители.

Заради използването на този специален разтвор, доматите ще растат по-бързо и ще станат по-едри. Освен това, разтворът ще предостави защита на растенията срещу болести и вредители. Това е голямо предимство, особено за градинарите, които искат да отглеждат домати на естествен и безвреден начин.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес