Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 25 юни

25 юни 2024, 05:00 часа
Реклама

Предпоследният ден от груповата фаза на Европейското първенство по футбол в Германия предлага четири сблъсъка - два от група C и два от група D. Англия - Словения и Дания - Сърбия са мачовете в първата група, а във втората сблъсъците са Нидерландия - Австрия и Франция - Полша.

Последни мачове в група C на Евро 2024

Англия - Словения

Отборът на Англия не бе особено убедителен в първите си два мача, като дори не успя да вземе победата срещу Дания. Сега "трите лъва" ще опитат да докажат, че могат да играят футбол и на по-високо ниво. Мачът със Словения е от 22:00 часа по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 3.

Дания - Сърбия

В другия мач от група C Дания се изправя срещу Сърбия и ще иска да запише победа, с която да си гарантира място в елиминациите на турнира. Сърбите обаче също ще искат да спечелят двубоя. Срещата започва от 22:00 часа по БНТ 1 и БНТ 3.

ОЩЕ: Взети поправки, заговор и екскурзианти: Кой изпъкна и кой се срина на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

Група C на Евро 2024

Последни мачове в група D на Евро 2024

Нидерландия - Австрия

Нидерландия успя да победи Полша след обрат, но изпусна трите точки срещу Франция. Сега "лалетата" нямат право да губят двубоя си с Австрия, ако искат да продължат напред. Двубоят започва в 19:00 часа по DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Франция - Полша

Финалистът от Мондиал 2022 Франция ще опита да победи вече отпадналия тим на Полша, за да си гарантира първото място в групата. Двубоят на "петлите" с "Дружина полска" започва също в 19:00 часа по БНТ 1 и БНТ 3.

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес