Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Момичето-стрелец от Брянск - тиха отличника (СНИМКА)

07 декември 2023, 16:15 часа
Реклама

През последните два дни Алина - момичето, което откри стрелба в училище в руския град Брянск, е била "ни жива, ни умряла".

Изглеждала странно

Класният ръководител на 8 "А" клас Людмила Ж. е разказала на следователите, че Алина е изглеждала странно. В последно време в класа не е имало конфликти, нито несподелена любов, както по-рано писаха руските медии. 

Още: Спор за момче и тормоз - мотивите за стрелбата в руското училище (ВИДЕО И СНИМКИ)

Забравеният конфликт 

Алина е била затворено момиче, била е отличничка. Общувала е основно със сестра си и никога не е проявявала агресия. Миналата пролет е възникнал конфликт между нея и други момичета от класа й: учителите поговорили с тях и родителите. Според класната случилото се било бързо забравено.

Облечена в черно

Сестрата на Алина е била по-общителна. Обикновено момичетата идвали заедно на училище, но днес сестрата Даша дошла първа, без Алина. Оцелялата сестра не е знаела нищо за намеренията на близначката си. 

Още: Ад в руско училище: Момиче донесе пушка и уби съученици (ВИДЕО И СНИМКИ)

В училището има правила за облеклото и затова Алина обикновено ходела с бяла блуза, но в този ден тя била изцяло облечена в черно. По думите на майката момичето не е закусило сутринта. 

Стрелба в университет в Лас Вегас, има загинали (ВИДЕО)

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес