Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всяка зодия си има определен цвят, който й носи сила – провери какъв е твоя

28 август 2021, 09:01 часа
Реклама

Може би имате афинитет към определен цвят и се чудите защо това е така. Вероятно, защото това е цветът на силата ви според вашата зодия. Вижте дали следващите редове са валидни за вас.

Овен – червен цвят

Като първия огнен знак червеното е вашият цвят. Изглеждате страхотно в красива рокля или каквато и да дреха в този цвят. Червеното червило пък ви кара да изглеждате като фаталната жена. Не бихте останали незабелязани с този цвят. Червеното ви кара да се чувствате по-уверени в способностите си, ето защо го носете винаги, когато имате нужда от доза кураж.

Телец – зелен цвят

Вие сте свързани с природата, а зеленото е нейният цвят. По характер се отличавате с търпение, което е присъщо на зеленината. Този цвят ви носи стабилността, от която имате нужда, за да се чувствате добре.

Близнаци – жълт цвят

Най-слънчевият и жизнерадостен цвят, каквито сте и вие самите. Цветът отличава общителните хора, онези с чувство за хумор, оптимистите. Всичко това е присъщо за вас. Жълтото е източник на щастие, каквито сте и вие за хората, в чийто живот присъствате. Този цвят може да увеличи силата на мисълта ви. Носете го винаги, когато трябва да проявите креативност.

Рак – сребрист или бял цвят

Това са цветовете, отличаващи вашата грациозност и нежност. Ракът е символ на емоцията, а тези цветове я описват най-добре. Те ще ви помогнат да отворите сърцето си. Носете ги винаги, когато имате нужда да увеличите чувствителността си.

Лъв – златист цвят

Злато за кралете – това е вашият цвят. Излъчващ позитивност. Чувствате се привлечени от него и това е напълно нормално. Винаги сте център на внимание и златистото само може да ви помогне за това. Този цвят ви дава усещане за сила, носете го винаги, когато имате нужда от такова.

Дева – кафяв или зелен цвят

Това са цветовете на стабилността и развитието, към които вие толкова успешно се стремите. Амбициозни сте, постигате целите, които си поставяте. Тези цветове могат да ви помогнат да се фокусирате по-лесно върху задачите си. Носете ги, когато имате нужда от това.

Везни – син или розов цвят

Тези цветове ви помагат да се балансирате. Синият цвят носи спокойствие, а розовият – обич. Това се вие – спокойни личности, търсещи хармония и любов. Грижовни сте към всички около вас. С тези цветове може да създавате нови приятелства.

Скорпион – черен цвят

Черното винаги е на мода, също като вас. То ви прави още по-загадъчни и привлекателни. Показва колко  голямо е сърцето ви, макар да е скрито зад на пръв поглед недостъпната ви личност.

Стрелец – лилав цвят

Цветът на приключенеца – точно каквито сте вие! Обичате новото, различното, радвате се на промените. Носете лилаво, когато сте напът да опознаете нещо ново.

Козирог – сив или кафяв цвят

Традиционните и стабилни цветове, за да най-големите традиционалисти в зодиака. Тези цветове ви помагат да бъдете практични, да мислите аналитично и да подхождате по най-добрия начин във всяка ситуация.

Водолей – син цвят

Този цвят ви помага да насочите вниманието си в една посока – нещо, което обикновено ви е трудно. Умът ви е зает с куп идеи, които искате да реализирате. Ако искате да творите, носете син цвят – ще се справите отлично.

Риби – светлозелен цвят

Това е цветът, който помага да изострите и развиете своите таланти. Той ви вдъхновява и ви носи спокойствие, от което се нуждае умът ви много често.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес