Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юноша на ЦСКА, прекарал 4 години в Дженоа, намекна, че се завръща в клуба?

04 юли 2024, 11:08 часа
Реклама

Юноша на ЦСКА намекна, че в най-скоро време ще се завърне в клуба. Става въпрос за 20-годишния нападател Йоан Борносузов, който за последно бе в италианския Дженоа. Младият футболист използва социалните мрежи, за да загатне за евентуалното си преминаване в състава на Томислав Стипич.

Борносузов прекара почти 4 години в Дженоа

На славен стадион...

Posted by Йоан Борносузов / Yoan Bornosuzov on Wednesday, July 3, 2024

Йоан Борносузов е юноша на „червените“ като в началото на 2020-та премина в състава на Дженоа срещу 200 хиляди евро. Той премина през всички младежки формации на „грифоните“ като за последно игра за Примаверата на италианския тим.

Йоан, който е син на бившия футболист Атанас Борносузов, изигра общо 102 мач за различните тимове на Дженоа, в които се отчета с 25 попадения и направил 14 асистенции. Договорът му с тима обаче изтече и не бе подновен.

Йоан Борносузов със загадъчни послания

Преди 4 години си обещах да не спирам да катеря върхове. Утре започвам покоряването на един от важните в кариерата си. Ще го правя със сърце! Защото сърцето ми е на този стадион! Нищо, че сега го няма...

Posted by Йоан Борносузов / Yoan Bornosuzov on Wednesday, July 3, 2024

Вчера Борносузов качи своя снимка от юношеските си години в ЦСКА, на която позира на стадион „Българска армия“. Под фотоса пък написа: „На славен стадион“. Малко по-късно той качи по-нова снимка, а посланието гласеше: „Преди 4 години си обещах да не спирам да катеря върхове. Утре започвам покоряването на един от важните в кариерата си. Ще го правя със сърце! Защото сърцето ми е на този стадион! Нищо, че сега го няма...“, намеквайки за бутнатия стадион „Българска армия“.

По-рано днес пък стана ясно, че шефовете на ЦСКА се опитват да разкарат протеже на Нестор Ел Маестро.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес