Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ВНИМАВАЙТЕ! Тези зодии са трудни за разбиране!

03 ноември 2021, 10:43 часа
Реклама

1. Телец (20 април - 20 май)

Като един от неподвижните знаци, Телецът може да бъде доста упорит. Това, което ви казва може да не е точно това, което мисли. И отнема известно време, за да открием това, тъй като Телецът се движи много бавно. Ако крие нещо в ума си, той вероятно ня мада го каже веднага, но вместо това ще се усамоти и се размишлява сам.

Въпреки че е управляван от Венера, планетата на любовта, Телецът има склонност да отказва привързаност от своите партньори. Тези зодии са нежни и сърдечни и покриват това с малко смелост.

За тези, които прекарвате повече време с Телец, съветваме ви да им зададете няколко лични въпроса, което ще ги накарат да се отпуснат и да кажат как се чувстват. Въпреки че може да не искат да говорят веднага, това може да доведе до някаква много необходима информация и да ги направи по-лесни за разбиране.

2. Лъв (23 юли - 22 август)

Като неподвижен огнен знак, Лъвът може да бъде най-трудният за разчитане от другите. Управляван от Слънцето, той има репутацията на изключително екстровертен тип, винаги готов за купон, лесно превзема дансинга или сцената. Въпреки това, в реалния живот Лъвът често е срамежлив и не говори много пред другите. Тези зодии блестят публично, но се нуждаят от изненадващо количество самостоятелно време, за да се разкрият пред хората. Дайте им нужното време и пространство, и те сами ще дойдат при вас, когато са готови.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес