Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 4 зодии са щастливци, защото РЯДКО им кръшкат

15 ноември 2021, 09:30 часа

За съжаление в нашето съвремие изневерите и разделите са все повече и тенденцията е към още увеличаване на разпадащите се семейства. Изневерите са тежки за преживяване и сериозно предателство спрямо любимия човек. Всеки може да попадна в капана на изневярата, но астролозите отчитат някои зодии, на които рядко половинките изневеряват. Нека видим кои са те:

Телец

Започнете ли връзка с Телец, знайте, че те наистина ще са ви верни и лоялни. Но друго тяхно качество е, че дори без да се стараят мотивират човека до себе си да бъде лоялен и отговорен към връзката си. За представителите на тази зодия за важни честността, отговорността и спазването на обещанията. Те ценят тези качества у другите и избират партньорите си на този принцип. Затова е много рядко и трудно някой да им изневери – те просто избират подходящия човек, в когото не се съмняват. 

Близнаци

Близнаците са едни от най-загадъчните и интересни знаци в зодиака. Те са мистични, свободолюбиви, умеят да флиртуват умело, но и да показват различни лица, с което определено задържат интереса на противоположния пол. Те могат да са моногамни и лоялни към половинката си, но ако се отегчат прекалено много са склонни и да разнообразят чрез изневяра. И тук заключението е, че по-скоро Близнакът във връзката би изневерил, отколкото половинката му.

Лъв

Лъвовете винаги се стремят да са в центъра на случващото се и да си признаем, им се получава. Изключително харизматични са и винаги имат обожатели след себе си, затова трябва внимателно да избират партньора си и да не се заблуждават от милите думи и външния вид. Достойният партньор на Лъва трябва да притежава редица качества, за да успее да се изравни със самия него. Представителите на този знак са много пленителни и рядко половинките им изневеряват. И тук е по-вероятно Лъвът да изневери на партньора си, отколкото обратното, но той ще го направи само ако е провокиран или изпитва неописуема ревност.

Скорпион

Скорпионите определено не остават без обожатели. Те са тайнствени, страстни, излъчват прелъстителна енергия и са една от най-желаните зодии. Мистериозността им и това, че са виртуози в леглото ги прави несравними и едни от предпочитаните половинки и любовници. Поради тази причина на партньора им не му липсва нищо и рядко кривва от пътя, но не е изключено. Лоша черта от характера на Скорпиона е неговия гняв, който лесно се появява и нанася сериозни щети, тъй като в такова състояние той е способен на всичко, дори и изневяра.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес