Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолунието през ноември ще се отрази НАЙ-МАЛКО на тези зодии

03 ноември 2021, 17:12 часа
Реклама

Ако следвате астрологията, може да сте запознати с привлекателността и опияняващата енергия на Скорпион. Тези водни знаци са водени от емоции и представляват метафизичното и табуто.

Те се управляват от осмия дом на секса, прераждането и трансформацията и въпреки че новите луни означават ново начало, тази конкретна луна ще ви накара да се почувствате съвсем нови.

Вие ли сте един от късметлиите, които ще се почувстват вдъхновени и овластени от интензивната енергия на скорпиона? Прочетете повече, за да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, най-малко засегнати от новолунието на 4 ноември 2021 г.

Рак

Вашите емоции са пощадени по време на новолуние, Рак. Ще се почувствате странно вдъхновени да творите по време на тази луна. Вие също се насочвате към някои дълбоки чувства на страст благодарение на чувствения Скорпион, който осветява вашите области на творчество и удоволствие.

Козирог

Без сълзи за вас по време на тази луна, Козирог. Това новолуние подправя вашия социален живот и ще се чувствате силно вдъхновени да прекарвате време с приятелите си. Луната се движи във вашата зона на приятелства и общество, така че се пригответе да почувствате благодарността на заедността под тази луна.

Риби

Тази луна е свързана с растеж и изследване, Риби. Новолунието ви вдъхновява да изследвате страстите си под формата на пътуване и експанзия. Отидете на пътешествие, създайте клуб за книги или научете за нова култура – всичко, което ще ви даде преживявания, които разпалват дълбоката ви страст.

А ето какво ще донесе днешното новолуние за ВСЯКА ЗОДИЯ.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес