Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новолуние в Скорпион на 25 октомври 2022 г. - какво ни очаква

24 октомври 2022, 20:00 часа
Реклама

На 25 октомври в 13:48 часа настъпва Новолуние в най-фаталния знак - този на Скорпиона. Негова енергетика ще ръководи събитията от целия следващ месец.

Ето какво е най-добре да направите по време на това Новолуние:

Планирайте, но не действайте - силите няма да са ниво и най-добре не започвайте нови проекти. Но сте свободни да планирате, колкото искате! Направете списъци на желанията ви, слушайте сърцето си!

Посветете времето си на изцеление - отделете внимание на духовни практики - медитация, посещение при психолог или просто попълнете личния ви дневник. Дишайте дълбоко и се отпуснете.

Общувайте с природата - разходката в близкия парк ще разтовари нервната ви система. Най-добре отидете сами, за да подредите мислите си. 

Вслушайте се в интуицията си - точно сега тя ще е на висота и няма да ви подведе. Понякога е добре да се отдалечим от разума. 

Бъдете разумни с парите - възможно е да се появи нов доход, но това не означава да харчиш повече. Напротив, сега е време, в което да увеличите спестяванията си. 

Ето какво НЕ Е ДОБРЕ да правите по време на Пълнолунието в Скорпион:

Не бързайте, особено ако ви предстои да вземете важно решение. Излизайте по-рано, ако ви предстои важна среща, направете детайлен план на деня. 

Избягвайте конфликтите - изкушенията ще са много и ще ни се иска да имаме нещо ново, с което да заместим старото. Това може да доведе до сблъсък на интереси и неприятни ситуации.

Не се "навивайте" - вярно е, че само глупаците не се съмняват, но сега е важно да не преминавате в състояние на параноя и тревога. Не се фокусирайте прекалено върху отрицателните събития. Почивайте повече, разхождайте се, мечтайте и вярвайте в себе!

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес