Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-гадните навици на всяка ЗОДИЯ (Част 2)

05 февруари 2022, 07:10 часа

Везни

Везните имат една изключително неприятна черта, а тя е свързана с това, че не обичат, а и не могат да стоят сами на публично място. Винаги трябва да бъдат придружавани от някой, иначе не се чувстват комфортно. Именно това е една от причините да имат прекалено много приятели, за да може някой от тях да им е под ръка, когато им потрябва.

Скорпион

Те правят неуместни забележки и това изключително много дразни околните. Тези хора са перфекционисти по природа и много рядко имат грешна преценка за хората и нещата, които се случват. Когато отправят забележка, те съвсем не целят да нагрубят човека отсреща, но го постигат, макар и несъзнателно.

4 зодии, които са с най-добро чувство за хумор

Стрелец

Арогантни и груби са по време на спор. Ако трябва да защитят позицията си, те няма да се спрат пред нищо, докато не докажат, че са прави. Понякога превръщат малките спречквания в сериозни скандали, посредством тази тяхна лоша черта от характера.

Козирог

Представителите на зодията имат навика да говорят с останалите все едно са им подчинени. Те обаче са родени да бъдат лидери и именно това ги кара да се чувстват по-значими от околните. На по-свободолюбивите личности това никак не се нрави.

Водолей

Те са способни да се провалят в запознанствата с околните. Много често, когато Водолей попадне в компания сред непознати, се чувства като извънземно. Държат се доста изкуствено, дори бихме казали, че са прекалено сдържани и сковани.

Риби

Тези хора никога не си вдигат телефона, когато ги търсят. Изключително лош навик, който всички се надяват Рибите да коригират. Почти винаги нямат батерия или забравят къде са оставили телефона си и едва след часове се сещат за него, когато са натрупали десетки обаждания. Това се дължи най-вече на тяхната непреодолима разсеяност.

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес