Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-страхотната шега за първи април – струва си да я направите

31 март 2022, 17:03 часа

1 април е празникът на лъжата, шегата и закачките. В различните краища на света отбелязват този ден по различен начин. Има държави, в които е прието на Денят на лъжата хората да публикуват в медиите невярна информация и едва на следващия ден да разкриват кое е било истина и кое не. Има и такива страни, където е позволено да се лъже до обяд и след това хората отново преминават към сериозната работа и отговорностите.

Днес ние ще ви споделим една щура и закачлива лъжа, с която да се пошегувате с някой близък – приятел, колега, брат, сестра, майка, баща или друг.

Как да разберете, че ви лъжат?

Най-шеговитата лъжа за 1 април

Шегата наистина си я бива, но за нея трябва да се подготвите един ден по-рано. Ако имате съквартирант с чувство за хумор, то тази шега е право в десетката. От вас се изисква да отворите чекмеджето с чорапи на жертвата и да започнете да зашивате всеки един чорап от чифт по средата. Не е нужно да се престаравате, два бода с иглата са напълно достатъчни, за да създадете неудобство и да се посмеете задружно.

След като направите това, върнете прилежно сгънатите на топка чифтове в чекмеджето и се заредете с търпение. Съществената част е на следващия ден. Когато вашият човек започне да вади чорапите и се опитва да вмъкне крака си, ще се получи истинска експлозия от смях.

Тази шега е за хора, които умеят да се усмихват на живота и всички онези закачки, които са част от него.

Спретнете я и сами се убедете какъв смях ще падне!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес