Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжки фрази, които подлудяват и най-резервираните жени!

12 април 2024, 20:18 часа
Реклама

Когато става въпрос за отношения, начинът на общуване решава всичко. Погрешната фраза, произнесена от мъжа, може да ядоса неговата любима – а верните слова отварят сърцето й. И въпреки че няма две еднакви жени, почти всяка дама би искала да чуе определени фрази.

Ето някои думи, които жените обичат да чуват от мъжете!

15. „Какво мислиш за това?“

Една жена се чувства необходима, когато нейният мъж я моли за съвет и се интересува от нейното мнение.

14. „Как мина денят ти?“

Когато мъжът попита как е минал денят на жената, тя чувства неговата грижа. Жените харесват мъже, които умеят да ги слушат и са внимателни.

6 мъжки фрази, които чуват само истински любимите жени

13. "Благодаря!"

Много жени се чувстват недооценени и смятат, че мъжете често са небрежни в ежедневните въпроси и не виждат нужда да благодарят. Но е добре кавалерите да благодарят на жена, когато им готви, поправя вратовръзката им, пише им ободряващо съобщение и се грижи за тях.

12. „Радвам се, че те има!“

Тези думи показват колко важна е тя за него.

11. "Това е моята жена!"

Мъж, който представя любимата си с думите „това е моята съпруга, моята жена, моята годеница“, я кара да се чувства сигурна. Една жена я боли, когато един мъж се срамува да каже на обществото коя е тя за него; чувства се неудобно, когато той крие нейната позиция в живота си и предпочита да я представи по име.

10. „Извинявай!"

Твърде много мъже са водени от егоизъм и гордост и не се извиняват на жените си. Понякога всичко, което една жена чака, е мъжът да каже едно просто: „Извинявай!“.

9. „Харесва ми как изглеждаш без грим“.

Да, не чакайте тя да се боядиса, за да се почувства красива. Много е важно да й дадете да разбере, че е хубава и когато е с домашни чехли и панталони.

8. „Едно от най-добрите ти качества е...“

Всеки иска да бъде обичан, но хората се нуждаят още повече от признателност. Благодарете й не само за това, което е направила за вас, но и за качествата, които притежава.

10 фрази, които всички изневеряващи мъже използват

7. „Уважавам те, защото...“

Здрава основа на отношенията е уважението. Вместо просто да й обясните, че е свършила добра работа или ви е помогнала някак, кажете й, че уважавате нейната упоритост или способността й да мисли рационално и начина, по който постига резултати.

6. „Лека нощ!"

Няма нищо по-приятно за една жена в края на деня нейният мъж да й пожелае лека нощ. Това е само една фраза, но означава толкова много. Тя ще затвори очи с усещане за грижа и топлина.

5. „Липсваш ми!"

Една жена обича да чувства, че мъжът й мисли за нея, когато е далеч от него мъжа си. Сърцето й се стопля, когато чуе такива думи или прочете есемес, в който той й признава, че му липсва.

4. „Ти си красива!“

Трябват години, за да култивира вътрешната си красота, също много време в грижи и за тялото. Тя е прекарвала часове в салона, седяла е дълго пред огледалото, харчила е пари за подходящи украшения и дрехи; затова й е приятно, когато мъжът й забелязва и хвали тези нейни усилия.

3. „Ти си единствена за мен!“

Това е фраза, която всяка жена е готова да чува всеки ден. Това показва преданост и най-важното - искрена любов.

2. „Мога ли да ти помогна с нещо?“

Понякога жените просто имат нужда да бъдат чути и подкрепени.”

1. „Обичам те!“

Тези думи са начело в класацията. Когато една жена обича мъж, тя никога няма да се умори да слуша тези думи от него.

Особено, когато той ги казва пръв!

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес