Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Англия - Швейцария: Кога и къде да гледаме мача от 1/4-финалите на Евро 2024?

06 юли 2024, 06:00 часа • 2424 прочитания

Англия и Швейцария излизат днес един срещу друг в обещаващ шоу 1/4-финален сблъсък на Европейското първенство по футбол. Англичаните бяха смятани за фаворити преди началото на турнира, но досега не са показали нищо впечатляващо на сцената в Германия, и ще искат да докажат, че имат място на полуфиналите. "Кръстоносците" пък изумиха с играта си при победата си над защитаващата титлата си Италия, и ще искат да покажат, че няма да спрат дотук. 

Англия – Швейцария: Начален час и ТВ

Англия се класира за 1/4-финалите на Евро 2024, след като успя да измъкне победата на Словакия в малко повече от 120 минути игра. Джуд Белингам бе "спасителят" за "трите лъва", след като отбеляза изравнителното попадение в 95-тата минута и се стигна до продължения. Капитанът Хари Кейн пък се разписа в първата минута на първото продължение, което осигури място на тима на Гарет Саутгейт сред най-добрите осем.

От другата страна Швейцария впечатли в първия осминафинален двубой, като победи настоящия европейски шампион Италия с 2:0. "Кръстоносците" показаха отличен футбол и определено си заслужиха да продължат напред.

Швейцария

В колко часа започва Англия – Швейцария?

"Трите лъва" и "кръстоносците" ще се изправят един срещу друг на "Дюселдорф Арена", където ще се борят за място на полуфиналите. Ключовият двубой ще започне в 19:00 часа българско време. 

Кои телевизии ще предават срещата между Англия и Швейцария?

Сблъсъкът между Англия и Швейцария ще бъде предавано пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са Диема и Диема Спорт 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите развоя на Англия – Швейцария НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес