Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 6 юли

06 юли 2024, 05:00 часа • 2631 прочитания

Тази вечер в Германия ще бъдат определени последните два полуфиналиста на ЕВРО 2024. В спор от 1/4-финалната фаза на надпреварата Англия се изправя срещу Швейцария, докато Нидерландия среща Турция. Победителите от двата мача ще се срещнат на полуфинал.

ЕВРО 2024: Англия - Швейцария

В по-ранния мач в събота (6 юли) Англия ще премери сили с Швейцария, който отстрани действащия европейски шампион Италия. Гарет Саутгейт и компания отнесоха сериозни критики за представянето си до момента на турнира и ще трябва да покажат друго лице срещу "кръстоносците".

Кога и къде да гледаме 1/4-финала

Швейцария, водена от Мурат Якин, пък показва само положителни неща на турнира: остана непобедена в групата на Германия, а след това изхвърли Италия. Двубоят между Англия и Швейцария започва в 19:00 часа и ще бъде излъчен пряко в каналите DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Англия Джуд Белингам Хари Кейн

ЕВРО 2024: Нидерландия - Турция

Нидерландия също не убеди напълно с изявите си в груповата фаза, но на 1/8-финалите разби Румъния и показа, че е изключително балансиран отбор. Коди Гакпо се намира в отлична форма за "лалетата", а в защита възпитаниците на Луис ван Гаал играят все по-стабилно.

Кога и къде да гледаме 1/4-финала

Турция пък поднесе изненада на 1/8-финалите, отстранявайки коравия тим на Австрия. За турския тим блести тинейджърът Арда Гюлер. Двубоят между Нидерландия и Турция е от 22:00 часа и ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3.

А кога са 1/2-финалите и финалът на Европейското, можете да видите в нашата пълна ТВ програма за ЕВРО 2024.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес