Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой е вашият щастлив метал за носене според датата ви на раждане?

31 юли 2024, 11:57 часа

Метали като злато, сребро и др. могат да ви осигурят множество ползи, ако ги носите според съветите на астролозите. Според астрологията носенето на метали според рожденото ви число може да ви помогне да промените съдбата си. Така че с това казано, ето вашият щастлив метал според рожденото ви число.

Като Благолаж: Кои зодии умеят да лъжат най-красиво?

Рождено число 1

Родените на 1-во, 10-о, 19-о или 28-мо число на всеки месец имат своето рождено число като едно. В такъв случай златото е щастлив метал за тези, които имат рождено число 1. Всички месеци февруари, април и август представляват числото 1 в нумерологията. В резултат на това хората, родени през тези месеци, също могат да носят злато и това ще им донесе късмет.

Рождено число 2

Хората, родени на 2-ро, 11-то и 20-то число на който и да е месец, имат своето рождено число 2. Рожденото число на месеците май и юли също е две, според нумерологията. Среброто е щастливият метал за тези, които имат номер на раждане 2.

Рождено число 3

Тези, които са родени на 3-ти, 12-ви и 21-ви, тяхното рождено число е 3, а според нумерологията месеците март и декември също имат рождено число 3. Калайът се счита за щастлив метал за такива хора.

Рождено число 4

Хората, родени на 4, 13, 22 и 31, имат своето рождено число 4, а рожденото число на месеците февруари, април и август също е четири, според нумерологията. Такива хора трябва да носят метален уран.

Рождено число 5

Родените на 5-ти, 14-ти или 23-ти ден от всеки месец имат рождено число пет. Числото на месеците юни и септември също е пет, според нумерологията. За такива хора бързото сребро се смята за щастлив метал.

Рождено число 6

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти от който и да е месец, както и родените през месеците май или октомври, имат рождено число шест. Такива хора трябва да носят мед. Това ще се окаже късмет за тях.

Рождено число 7

Родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти ден от всеки месец имат рождено число седем. Освен това се смята, че основата на месеците февруари, юли и август е седем. Такива хора ще имат късмета да носят метален уран.

Дневен хороскоп за 31 юли 2024 г.

Рождено число 8

Оловото е щастлив метал за родените на 8, 17 или 26 число от месеца. Според нумерологията и януари, и октомври имат числото осем.

Рождено число 9

Номер 9 се дава на хора, родени на 9, 18 и 27 число от месеца. Такива хора трябва да носят желязо. Деветте рождени числа са приложими и за месеците април и ноември. В резултат на това родените през този месец също могат да носят желязо.

Можете да носите своя късметлийски метал според числото на раждане, но не забравяйте първо да го заредите с енергия и да го носите само в деня, посочен за метала.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес