Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои цветове ще са ХИТ това лято

16 февруари 2021, 08:07 часа
Реклама

Всеки се надява зимата вече да е към своя край и много скоро слънцето да започне да ни гали с лъчите си!

Топлите месеци от годината предразполагат да пазаруваме, да се обличаме в свежи цветови комбинации и да бъдем в много по-добро настроение. Искаме да сияем, да бъдем неотразими и да привличаме погледите директно към нас.

Кои обаче са цветовете, които се предполага, че „ще заринат” витрините на търговските обекти?

Очаква се пролетта и лятото да са много свежи и пъстри. Пригответе се за истинска дъга, която ще донесе много радост в живота ви.

Ето ги и фаворитите за предстоящото лято:

Жълто

Почти не съществува човек, който да не обича жълтия цвят. Той моментално бива асоцииран с ярките слънчеви лъчи. Напомня ни за лято и хубаво време. Обличайки дреха в този нюанс, автоматично грейваме. Чувстваме се така, като че ли носим върху себе си нещо магично и пленяващо.

По витрините ще се появят всевъзможни облекла в различните нюанси на жълтото. Ще преобладават по-топлите цветове, които ще си хармонират отлично с млечно сивите нотки.

Комбинацията между жълто и сиво ще бъде сред предпочитаната. Всеки ще има възможността да се накичи със слънчогледовия цвят и да се разхожда с усмивка на лице по улиците на града.

Астролозите съветват: Какви цветове да носим през 2021

Сиво

Както стана ясно, фаворит за предстоящите сезони ще бъде и сивият цвят. Той ще е предпочитан не само от дамите, но и от техните половинки. Ако мъжете са леко скептични към жълтия цвят, то сивите нотки съвсем няма да им създадат дискомфорт.

Можете спокойно да съчетаете сива блуза с жълт панталон или жълта рокля със сива жилетка. Представяйки си го, сме сигурни, че аутфитът ви ще бъде изключително вълнуващ.

Цветова символика – кой цвят какви събития привлича в живота ти

Червено

Огненият цвят отново ще се качи на подиума. Той ще се предпочита в почти всеки нюанс, но като че ли представителите и на двата пола ще насочат погледите си към по-нежните червени цветове. Онези, които напомнят за свежест, лято, романтика.

Облечете се красиво и побързайте да излезете навън. Това лято модните тенденции ще са на ваша страна!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес