Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са пороците на всяка зодия?

24 юли 2022, 22:00 часа

Колкото и да ни се иска да сме идеални, то това няма как да стане. Зодиите определят характера ни, но и негативните черти в него. Да, това не е никак оптимистично, но ако пък знаете недостатъците си и тези на близките си хора, то можете да се отнасяте с разбиране и да не го правите на такъв голям въпрос дадено нещо.

Овен

Те са просто егоисти. Толкова вглъбени са в себе си и своите дела, че просто забравят, че другите също имат своите проблеми и са човешки същества. Накратко казано от тях можете да очаквате егоизъм на пълна степен.

Телец

Характерното за всички рогати е инатът. Понякога те могат да се запалят по дадена идея и да захвърлят всичко останало. В някои случаи това може да е хубаво качество, но в повечето случаи завършва зле.

Близнаци

Никога не можете да влезете в главата на тази зодия. Те са най-големите лицемери в целия зодиак. Можете да си мислите, че са загрижени за вас и да го показват, но вътрешно пък могат да ви ненавиждат. Общо взето с тях не знаете какво да очаквате и как да постъпите и какво да очаквате.

Най-фрапиращите ПОРОЦИ на зодиите

Рак

Колкото и чувствителна е тази зодия и да си мислите, че не е способна на нещо лошо, то в голяма степен са използвачи. Те не го осъзнават, а просто мислят, че останалите им хора са длъжни за нещо.

Лъв

Лъвът се чувства горд, защото е цар на животните. Същото се отнася и за представителите на тази зодия. Смятат се за най-добрите във всичко и не търпят критика. Главният порок на зодията е, че са прекалено нарцистични и просто искат да ги боготворят навсякъде.

Дева

Те искат всичко да върви по план и превръщат това си желание в мания. Не по-малка е манията им да бъдат във всичко перфектни. Не случайно са перфекционисти и се ядосват, когато нещо е по план.

Везни

Те могат да отложат не за утре работа, а за по-следващия ден, ако могат. Винаги отлагат всичко до последно просто защото ги мързи. Техният мързел наистина е легендарен.

Скорпион

И жените, и мъжете са много страстни натури. Трудно може да се каже, че това е порок на зодията, но понякога страстта е пагубна за тях самите, както и за околните. Те правят с всичко със страст – дали е за добро или лошо.

Ето кои са най-големите ПОРОЦИ на земните зодии

Стрелец

Недоверието на тази зодия наистина е порок. Те винаги се съмняват във всичко и търсят под вола теле. Никога не са сигурни в себе си, трудно взимат решение. Определено това им създава много грижи и тревоги.

Козирог

Те са истински кариеристи. Да обичате такава зодия е много трудно, тъй като са склонни да ви пренебрегват за сметка на работата. Общо взето техният порок спокойно може да се каже „Работохолизъм“.

Водолей

Те са противоположност на козирозите. Бързо губят интерес и трудно довършват нещо до край, което е един от големите проблеми на тази зодия.

Риби

Те да предразположени към зависимости. Затова не е никак чудно, че по-младите им представители са зависими от алкохол, наркотици или нещо друго. Могат дори да са зависими от това да се хранят, да пазаруват и т.н.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес