Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как удълженият период на ретроградност на Нептун през 2024 г. ще промени живота ви завинаги?

09 януари 2024, 20:30 часа
Реклама

Нашата слънчева система е богата на мистерии и удивителни планети, така че Нептун, гигантът сред тях, не остава незабелязан. Символизиращ мечти, мистерия и духовност, Нептун в Риби през 2024 г. става ретрограден от 2 юли до 8 декември. Този период обещава не само безпокойство и предизвикателства, но и голяма трансформация за всеки от нас.

Мистичният Нептун може да промени живота ви завинаги

Нептун, планетата, отговорна за творчеството, духовността и мистиката, има своите светли и тъмни страни. Влиянието на ретроградния Нептун може да накара ума ни да се тревожи, пречейки ни да спим спокойно. Това обаче е и време, когато нашата интуиция става по-изострена, помагайки ни да видим нови хоризонти и да открием безпрецедентни възможности.

Ретрограден сезон: Астрологичните събития, които ще променят живота на всеки през лятото на 2023 г.

Бъдете внимателни по време на ретрограден Нептун

През този период рискът от среща с измамници се увеличава, особено по финансови въпроси. Следователно запазването на вашите средства под внимателно наблюдение става важно. Но не само финансите изискват повишено внимание. Нептун ни насърчава да бъдем внимателни към нашите желания и действия, особено към тези, които може да са необмислени.

Неща за вършене

Вместо да се крием от проблемите, ретроградният Нептун ни мотивира да се потопим в творчеството. Това може да е време за реализиране на мечти, които сме отлагали. Защо не започнете нов проект, не изследвате нова област на изкуството или дори да се включите в правенето на филми? Позволете си да се потопите в света на мистиката и въображението. Този период може да бъде ключът към промените, които могат да променят живота ви завинаги към по-добро.

Какво да очакваме по време на ретроградност през август 2023 г.?

Хората, родени под влиянието на тази планета, имат способността да виждат красотата в обикновеното. По време на ретроградния период на Нептун всеки от нас може да овладее този дар, обогатявайки живота си с нови визии и перспективи.

Нептун ни насърчава да преосмислим нашите приоритети и цели, особено в областите на самоупълномощаване и грижа за себе си. Това е идеалното време да се откажете от лошите навици и да намерите нови начини да подобрите физическото и духовното си здраве.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес