Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветовете, които ще ни носят най-много късмет през 2023

16 ноември 2022, 12:27 часа
Реклама

2023 ще е годината на Заека, според китайския календар. Животното е символ на динамиката и бързината. Счита се, че именно годината на Заека ще ни помогне да се избавим от купищата проблеми, които имаме, както и да коригираме всеки един недостатък.

Очаква се 2023 година да бъде много лесна. Промените и иновациите ще са прозрачни и логични.

Привържениците на Фън Шуй са категорични, че най-щастливите цветове за предстоящата година ще бъдат черно, синьо, зелено и бяло. Ако ги комбинираме с кафяви или жълти нюанси, ще сме много успешни.

Много е важно човек внимателно да подбира цветовете, които носи върху себе си. Именно те запълват нуждата му от енергия и вътрешна хармония.

Късметлийските цветове на 2023:

Черен

Черният цвят се свързва с много силна енергия, имаща за цел да пази и защитава. В него се крие дълбочина и сила.

Цветовете, които ни правят щастливи

Син

От край време синият цвят бива свързван с лечебната сила на водата. Сините нюанси крият много хармония и спокойствие. В тях има и много състрадание.

Бяло

Белият цвят е символ на баланса. Той е свързван с невинността и креативността. С него категорично се постига приятна атмосфера. Този цвят винаги ни помага да се успокоим и отпуснем.

Зелен

Този цвят е символ на растежа и на новото начало. Освен това зеленият цвят се свързва с човешкото здраве и действа много успокояващо на нервите ни.

Заложете на тези цветове през 2023, ако искате да се чувствате в хармония със себе си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес