Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦВЕТОТЕРАПИЯ: Ето кой е цветът, който кара всяка зодия да се чувства добре

30 октомври 2022, 23:00 часа
Реклама

Силните цветове помагат да се засили присъщата ви природа и ви дават увереност да я изразявате по-свободно", казват астролозите. В зависимост от зодията ви това би означавало да търсите съвет в начина, по който насочвате своята интелигентност, упоритост, учтивост или надеждност, наред с различни черти на характера. Освен това цветът на всеки зодиакален знак може да бъде свързан с множество компоненти в картата му, като управляващата планета или растителен елемент. Ето кои са 12-те цвята, които карат всяка от зодиите да се чувства добре. 

Цвета за всяка зодия

Овен (21 март - 19 април): Червен

Големи, смели и отговорни, Овните се чувстват най-силно чрез червения цвят. червеното е най-подходящо за Овните, защото олицетворява способността им да реагират добре в ситуации на напрежение и да се наслаждават на адреналина, който идва с приключенията. Независимо дали сте на работа, на обучение или се впускате в ново приключение, подсилете присъствието си на смелост и лидерство с този доминиращ цвят.

Телец (20 април - 20 май): Зелено

Телецът е земен знак и е тясно свързан със зеления цвят. Подобно на буйна гора, Телецът е изпълнен с живот и великолепие. Околната им среда трябва да представя и подсилва тази концепция. По този начин те се чувстват като у дома си и са в състояние да споделят тази красота с другите.

Избери правилния цвят на късмета, за да прогониш неприятностите

Близнаци (21 май - 20 юни): Жълто

Яркият интелект и ярката личност на Близнаците се превеждат в жълто. Подобно на жужащата пчела, този знак е енергичен и винаги в движение, както по отношение на тялото, така и на ума. Разчитайте на яркото жълто, за да се вдъхновявате и зареждате с енергия, особено в творчески пространства като домашните студиа и работните помещения като офисите.

Рак (21 юни - 22 юли): Сребро

Управляван от Луната, Ракът е много душевен и грижовен знак, който винаги жадува за връзка. Прегръщането на този нюанс е начин да приемете себе си такива, каквито сте. Сребърният допир помага за успокояване на децата и им напомня, че е нормално да имат емоции.

Лъв (23 юли - 22 август): Оранжево или златно

Лъвът е управляван от Слънцето и подобно на него често е харизматичен център на околните. Но не всеки Лъв е 100% уверен в себе си. Оранжевото и златното могат да ви помогнат да повдигнете духа си в лош ден. Лъвовете могат да използват оранжевото и златистото, за да ги събудят от нежеланието им да излязат в светлината на прожекторите.

Дева (23 август - 22 септември): Кафяво

Друг земен знак, Девата, е най-добре представен в кафяво, като богатата, животворна земя под краката ви. Този трудолюбив знак невинаги е признат за усилията си, но това никога не го спира да дава всичко от себе си. Чувства се най-близък до нюансите, аксесоарите, интериора, цветовете на боите и т.н.

Кои цветове ви носят късмет според зодията ви

Везни (23 септември - 22 октомври): Розово

Нежният темперамент на Везните се допълва най-добре от розовия цвят. Подобно на тях самите, розовото може да бъде нежно и успокояващо. Везните са известни със своята отдаденост на партньорството и посредничеството, а този цвят насърчава това.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Черно

Много хора свързват тъмнината с нещастие или тъга, но това, което този нюанс наистина представлява, е неизвестността. Скрит, абстрактен и съзерцателен, Скорпионът се чувства по-комфортно в неизвестното от всеки друг зодиакален знак.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Лилаво

Стрелецът много се радва на тази кралска атмосфера и често обича да държи съд или да бъде домакин. Стрелецът трябва да носи лилаво, за да се подготви за презентации и публични разговори. Това дава възможност на Стрелеца да се превъплъти в ролята, за която е създаден, а именно Цар Философ.

Моден хороскоп: Цветовете и стилът на облекло, които подхождат на всяка зодия

Козирог (22 декември - 19 януари): Сиво

Страшен земен знак, Козирогът се съчетава добре със сивото - цвета на камъка и метала. Козирогът трябва да използва сивото като символ на далечни цели. Използването на този цвят може да ви помогне да поддържате мотивацията и продуктивността си, когато пътят пред вас изглежда плашещ.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Синьо

Водолеят е въздушен знак, свързан с небето и синьото. Ако търсите вдъхновение за следващия си иновативен проект, като представител на зодия Водолей трябва да носите син цвят. Създаването на подходяща среда за вас ще помогне на идеите да потекат.

Риби (19 февруари - 20 март): Светлозелено

Като воден знак, Рибите могат да бъдат нежни и адаптивни, но и силни. Рибите трябва да използват светлозеленото, когато трябва да опознаят истинската си същност, например когато посещават парти, където ще се сблъскат с много типове личности. Приемете променливата си природа, като същевременно останете верни на истинската си същност.

Като преминете към цветовете на зодиакалния си знак, ще позволите на вътрешната си светлина да резонира със света около вас. Това може да означава, че ще носите малко златни бижута или ще поставите ярък централен елемент на масата си за хранене. Силовият ви цвят може да ви помогне да вдъхнете истинска увереност.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес