Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветан Недялков от Ку-Ку Бенд е собственикът на взривилата се тротинетка в София (СНИМКИ)

17 май 2023, 13:39 часа
Реклама

Китаристът Цветан Недялков от Ку-Ку Бенд се оказа собственикът на взривилата се по-рано днес в София електрическа тротинетка. Това стана ясно след публикация на Слави Трифонов, според когото само късметът е спасил Цветан и сина му Мартин от сериозни наранявания и дори по-тежки последствия.

Апартаментът на Цветан Недялков, снимка: БГНЕС

"Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва апартамента. Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави.", пише Трифонов и добавя: "Пиша тези редове, за да ви отправя сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!"

Апартаментът на Цветан Недялков, снимка: БГНЕС

По-рано днес МВР разпространи информация за получен сигнал около 10 ч. за взрив в жилищна сграда в София. Последвал е пожар в апартамент на ул. "Козлодуй". Незабавно към адреса на инцидента са били насочени два екипа огнеборци.

Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото...

Posted by Слави Т. Трифонов on Wednesday, May 17, 2023
Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес