Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ирини Зикидис: Номинация на Байдън е с открито враждебни позиции към евреи и бели

14 януари 2021, 12:32 часа • 5004 прочитания

"В израелската преса в момента се вихри дебат за една от номинациите на Джо Байдън - Кристен Кларк, която ще оглави изключително могъщия Отдел за граждански права на Министерството на правосъдието в САЩ.

Според разследване на Тъкър Карлсън, г-жа Кларк е апологет на теорията за расово превъзходство, и в миналото си неведнъж е споделяла, че - цитирам: "чисто генетично, чернокожите имат по-големи умствени, физически и духовни способности от белите". По-големият проблем за израелците, обаче е, че г-жа Кларк открито подкрепя възгледите на антисемита проф. Тони Мартин, който отрича Холокоста на лекции, организирани от мюсюлмански организации, пише Ирини Зикидис в социалната мрежа Фейсбук.

"Тоест - една от най-важните позиции в новата администрация на САЩ ще бъде заета от дама, с открито враждебни позиции спрямо бели и евреи. Това ако не е расизъм, не знам какво е.

Интересно е как нашите либерали в бъдеще ще трябва да оправдават и легитимират на родна почва подобни инициативи. А то ще е неизбежно.

Във Фейсбук ние коментираме, къде иронично, къде сериозно, отделни парчета от цялостния пъзел на либералната идеология. Чешем си езиците, смеем се или се гневим на отделни прояви на либерална лудост, а после махваме с ръка и си казвам "това няма как да мине при нас".

Това, което често не разбираме е, че става дума за ЦЯЛОСТНА ДОКТРИНА, в която глобализъм, миграция, отхвърляне на християнството, промотиране на исляма, джендър идеология, цензура (предшествана от политическата коректност) са задължителни и неотменими стълбове. Ако си член на либерална пария, нямаш право на избор. Не можеш да приемеш джендър идеологията, а да отхвърлиш цензурата, например. Няма как. Те са неразривно свързани и важни парчета от един цялостен пъзел, без които този пъзел ще се разпадне.

Сигурна съм, че сте забелязали кои партийни активисти у нас подкрепиха шумно цензурирането на Тръмп и инициативата за използване на джендър-неутрални думи в американския Конгрес. Те са същите, абсолютно същите които подкрепиха всички глобални либерални инициативи: масовата миграция преди 5 години, ненаучната идея за 74 пола, инвазията в Сирия, няколкомесечните погроми на BLM и осъдиха атаката в Капитолия от 6 януари. На родна почва те пренаписаха българската история в частта й с османския гнет, осъдиха леденото хоро и от години наричат презрително българина "Ганьо" или "бай булгар".

А всичко е много объркано и нееднозначно, защото същевременно, същите тези хора стоят зад истински благородни и важни каузи в България, като борба с безсрамната корупция, далаверите в съдебната власт и мръсния бизнес на олигархията в страната. И аз съм в безумната позиция на човек, който подкрепя някои от локалните им каузи, но никога няма да приеме тяхната идеология или да гласува за тях. Защото те са част от глобалното либерално общество и са зависими от решенията му, не само финансово. И независимо от благородните си подбуди в локален план, тези хора ще бъдат проводници на глобалните либерални идеи, които за нула време ще бъдат вкарани и тук."

Още: Администрацията на Байдън - отрочета на непрозрачна консултантска компания

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес