Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Над 600 артикула за ученика на изгодни цени от Kaufland за 15 септември

05 септември 2023, 18:36 часа • 1590 прочитания

Над 600 артикула на достъпни цени за ученика предлага на клиентите си най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в рамките на ученическата си кампания Back-To-School. Разнообразието от ученически пособия и канцеларски материали обхваща всичко необходимо за подготовката за първия учебен ден - от тетрадки, химикалки, моливи и материали за рисуване, през кутии за хранене и бутилки за вода.

Канцеларски материали и ученически пособия от собствената марка на ритейлъра - Talentus®, могат да бъдат намерени тази седмица на атрактивни цени. В допълнение към тях, асортиментът включва всичко необходимо за 15-и септември - тетрадки, моливи, блокчета и материали за рисуване. Комплекти различни видове химикали с 43% отстъпка и блестящи химикалки с 41% отстъпка допълват предложенията за ученика. Практични, достъпни и красиви, продуктите с марка Talentus® са изработени от висококачествени материали - дървото, картонът и хартията, от които са произведени, се добиват от устойчиво стопанисвани гори. За това гарантира  сертификатът FSC на опаковките. Допълнителна гаранция за качество и произход дава екологичният сертификат Blаuer Engel, който обозначава продуктите, изработени от рециклирана хартия. Още много предложения за ученика могат да бъдат намерени в специалната брошура на Kaufland, валидна до 17 септември. Продуктите Talentus® присъстват целогодишно на регалите на хипермаркетите на Kaufland на достъпни цени, а до 17 септември ползвателите на Kaufland Card могат да активират купон за допълнителна отстъпка от 20% на всички артикули от марката.

В рамките на Back-to-School кампанията, в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити и известни марки канцеларски материали, сред които цветни флумастери, маркери и боички на Faber Castell, чанти, кутии за храна и бутилки за вода Maped.

В допълнение към изгодните предложения за 15-ти септември, Цветелина Чернева, старши търговец „нехранителни стоки“ в Kaufland България, съветва как пазарът за първия учебен ден може да бъде лесен и забавен в новото видео в рубриката „За качеството с Биляна Гавазова“. Тази година Kaufland прави този процес още по-лесен, по-забавен и по-изгоден, като представя списък с 10 важни стъпки за бързо „влизане в час". Съветите, които ще ви помогнат да се подготвите с минимално усилие, са част от новия епизод от поредицата „За качеството с Биляна Гавазова“. Във важната мисия – „15-и септември“, се включват второкласникът Алек и майка му, които с интерес разглеждат актуалните оферти за първия учебен ден.

Всички атрактивни и изгодни предложения за подготовката на учениците от най-големия ритейлър в България, могат да бъдат разгледани на: https://www.kaufland.bg/broshuri.html и в мобилното приложение на Kaufland България.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес