Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След двете поредни победи: Черно море спря устрема на ЦСКА (ВИДЕО)

28 септември 2024, 21:54 часа • 916 прочитания

Черно море спря устрема на ЦСКА, след като дербито между двата тима от десетия кръг на Първа лига завърши при резултат 0:0. „Червените“ бяха в серия от две поредни победи под ръководството на новия треньор Александър Томаш, след като се наложиха над Локомотив София и Берое.

Двата тима си спретнаха здрава битка

Двата тима започнаха доста активно срещата, но така и не успяха да създадат нещо по-опасно пред вратата на съперника. В 25-ата минута Джонатан Линдсет отклони добре една топка след центриране от корнер, но нямаше кой да я засече в мрежата на Пламен Илиев.

Черно море отговори с удар на Даниел Димов с глава, който обаче също не затрудни Густаво Бусато. До края на първото полувреме до попадение така и не се стигна и двата тима се прибраха на почивката при резултат 0:0.

ЦСКА имаше положения след почивката

Posted by CSKA Sofia FC on Saturday, September 28, 2024

Второто полувреме стартира при ниско темпо от двата тима, които рядко достигаха до нещо по-сериозно пред вратата на съперника. В 70-ата минута ЦСКА реализира попадение чрез Аарон Исека. Голът обаче не бе зачетен заради засада на нападателя. При ответната атака Густаво Бусато се намеси отлично след удар на Мазир Сула.

Около четвърт час преди края на редовното време Зюмюр Бютучи стреля опасно, но Пламен Илиев спаси. Малко по-късно отново стражът на домакините се намеси след удар на Аарон Исека. До края на срещата попадения не паднаха и двата тима трябваше да се задоволят с по една точка.

По-рано днес треньорът на Левски Станислав Генчев коментира атаката си по ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес