Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Билкова инфузия за духовно пробуждане, отваря пътя към щастието

04 октомври 2024, 13:03 часа

Правите ли нещо, за да провокирате и да обгрижвате вашата интуиция? Тази проста инфузия ще осигури подкрепа, чиито ефекти ще почувствате след като изпиете само една чаша.

Разбира се, няма отвара, която да гарантира промяна във вътрешния ни свят за миг, но този чай определено ще ви окаже нуждата подкрепа в медитация, утвърждения и развиване на парапсихологични способности.

Какво е духовно пробуждане и как да го постигнем?

Още: Кои есенни чайове ни дават железен имунитет?

Всеки, който съзнателно се интересува от духовно развитие, иска да постигне духовно пробуждане. Вътрешността на духовно пробудените хора е чиста. Това състояние ви позволява да живеете в хармония със собствената си съвест, повишава чувството ви за сигурност и търпение. Освен това стабилизира емоционалния баланс. Тогава можем да останем спокойни, дори когато сме изправени пред смущаващи събития.

Трябва да помним, че пробуждането е дългосрочен, развит и дългоочакван процес или, напротив, внезапен процес, предшестван от събитие, което силно влияе върху живота ни. Това се случва напълно естествено, така че не можем да го планираме точно. Затова си струва да въведете в живота си упражнения за утвърждаване и да поддържате това с различни чайове и инфузии. Рецептата за един от тях ще намерите по-долу.

Настойка за духовно пробуждане - рецепта

Още: Чайовете, които не трябва да пиете, ако имате диабет

Този тип инфузия за духовно пробуждане е естествена подкрепа за нашето вътрешно развитие. За да го подготвите ще ви трябва:

1 чаена лъжичка див пелин,

1 чаена лъжичка обикновен пелин,

1 чаена лъжичка лайка,

мед,

гореща вода,

Запарката за духовно пробуждане е най-добре да се прави призори - между изгрев слънце и 09:00 сутринта. Билките се смесват и се заливат с вряща вода (около 0,5 л), след което се подслаждат с чаена лъжичка мед. Каната трябва да остане на място, където достигат слънчевите лъчи до залез слънце. След това време прецедете билките през цедка и изпийте чаша студена настойка. След пиене си струва да се посветите на медитация.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес