Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колонката на Блудния Брендо: Сам дойдох

05 юли 2024, 21:40 часа
Реклама

Скъпи сънародници, съкилийници, уважаема политическа класа!

Ето че като Блуден син се завърнах в моето Отечество и се хвърлих в прегръдките на затвора, където намерих спокойствие, силна храна и възможност да работя за България.

Въпреки че излежавам присъда и адвокатите ми се пазарят в момента, аз не съм легнал да бездействам и не съм заседнал зад стените на затвора.

Още: 10 оставки, които още чакаме

Аз работя и в манастирска килия като Паисий, пиша книги, ходя и по други места, срещам се с хората.

Виждате, че откак се прибрах, постепенно нещата тръгнаха. Имаме патриарх, днес съм казал да изберат и редовен кабинет. Предстои ни много работа по влизането в Еврозоната, Шенген по земя и под земята (ъндърграунд Шенген), парите по Плана за възстановяване, борба за ориентацията на страната.

Работим здраво, работим с всички сили, защото само при силна икономика и последователна политика може да има силна Мафия и стабилна държавност. Разбира се, аз спазвам разделението на властите - Мафията и държавата са отделени по конституция, но ако не работим заедно, всичко отива по дяволите.

Относно Историческия лунапарк също ни предстои много работа, за да можем да синхронизираме усилията на НАП, ДАНС, КПКОНПИ и паркът да стане политико-икономически коректен. Все пак съм осъден и за пране на пари, разбирам нещичко от финанси и легализиране на проблемни капитали.

Още: Роенето ги размножава

Е, може малко и да ги отръскаме ивелинките от парка, може и да не ги отръскаме, зависи. Мен също малко ме поотръскаха украинските служби, но не се оплаквам.

Пари се изкарват, стабилността между хората я няма!

 

Източник: Прас Прес

Още: Европа през крив Макрон

10 атракции в бъдещ Исторически парк, посветен на наши дни

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес