Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всичко, което трябва да знаете преди Кубрат Пулев - Дерек Чисора

09 юли 2022, 09:00 часа
Реклама

Кубрат Пулев се изправя в най-важния си мач за годината. Родният представител в професионалния бокс ще се бие срещу Дерек Чисора в дуел, който може да му помогне отново да се добере до мач за световната титла - това е и крайната цел на Кобрата и причината да се съгласи да участва в галавечерта на Еди Хърн, и то само 2 месеца след предишния си двубой. 

В тази статия ще научите най-важните неща, които трябва да знаете за битката в събота вечер (следете Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg). 

Кога и къде е битката Пулев - Чисора? 

Двубоят между двамата е днес (09.07) в Лондон. Избраното съоръжение е "О2 Арена" в Лондон, която е най-голямата зала за спортни събития в столицата на Великобритания. 

Кой ще излъчи Пулев - Чисора? 

За съжаление, българска телевизия няма да излъчи двубоя, тъй като никой роден канал не разполага с правата за предаване на двубоя на живо. Все пак обаче двубоят ще бъде излъчен в България от платформата DAZN - гледай Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора НА ЖИВО - вижте как тук

Какъв е залогът? 

В последния момент Еди Хърн "уреди" двамата да се бият за интернационалната титла на WBA. Но залогът е много по-голям. Победителят ще остане "релевантен" в тежка категория и ще може да преследва двубой за повече пари и срещу по-сериозен опонент, в опит да стигне до световната титла. Загубилият ще се прости със статута си на звезда и ще трябва да се задоволи с посредствени боеве и да се прости с големите чекове. 

Пълна информация за Пулев - Чисора

Интересна и актуална информация, последни новини и мачът Кубрат Пулев - Дерек Чисора НА ЖИВО може да следите в Sportlive.bg.

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес