Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой ще излъчи сблъсъка Пулев - Мир в България?

26 ноември 2021, 20:00 часа
Реклама

Българският боксьор Кубрат Пулев излиза за невиждан до този момент експеримент, в който дори ще е водещата фигура. Triad Combat противопоставя два бойни спорта - бокс и ММА, а представителите на двата отбора ще опитат да защитят твърденията си, че техният е по-силен.

Съперник на Кобрата ще бъде американецът Франк Мир, като сблъсъкът ще се състои в Арлингтън, Тексас, САЩ. Той ще бъде осъществен в събота срещу неделя - в ранните часове на 28.11 българско време.

Това ще бъде първи сблъсък за Кубрат Пулев след поражението от Антъни Джошуа преди почти една година. Кобрата обаче няма да се бие по типичните за бокса правила, а по новосъздадени от своеобразна комбинация между тях и тези за ММА.

Както е известно, битката ще се състои на триъгълен ринг. Иновативната идея за това е дошла от филмов продуцент. Специалните правила за Triad Combat пък са дело на популярния американски коментатор Шон Уийлок.

Зрелището се очаква с огромен интерес, кой ще излъчи сблъсъка Пулев - Мир в България - вижте в SportLive.bg.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДИ БИТКАТА НА ПУЛЕВ

Преди завръщането на Кобрата на ринга, вижте част от най-интересните материали, които подбрахме за вас, за да загреете за битката: 

ДЕЖА ВЮ: Повтаря ли Кобрата грешките от битката с Джошуа (ВИДЕО)

Кой е Франк Мир - Краля на захватите и опонент на Пулев 

Как легендата на UFC можеше да изгуби ВСИЧКО в катастрофа 

Изненадващо име подготвя Пулев за мача в "триъгълника" 

Какво е ТРИАД КОМБАТ - новият спорт, в който Пулев се впуска 

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес