Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога точно са мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви този уикенд?

14 май 2022, 18:00 часа
Реклама

Кубрат и Тервел Пулеви за последно се биха на един и същ ринг в зала "Арена Армеец" преди няколко години, когато и двамата записаха паметни победи пред препълнената зала в столицата на България. 

Сега двамата излизат под светлините на най-ярките прожектори на света - Лос Анджелис, където в галавечерта "TrillerVerz 5" имат тежки изпитания. 

Този път Кубрат Пулев е в подгряващата роля, като в предпоследния мач за вечерта ще се изправи срещу Джери Форест в мач от 10 рунда. Най-добрият ни боксьор при професионалистите е категоричен фаворит в мача. 

В главното събитие Тервел Пулев пък се изправя пред най-тежкото си предизвикателство в полутежка категория  - Сергей Ковальов. Руснакът е легенда в по-ниската дивизия - "лека" тежка категория, като за пръв път ще се бие в нея. 

Галавечерта е на 14-и май в САЩ, като това означава, че в България ще гледаме братята на 15-и май в неделя сутрин. Въпреки че битките са в Лос Анджелис, те ще се проведат в удобно за всеки български фен. 

В колко часа точно започват мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви вижте тук

Мачовете на двамата могат да бъдат гледани само по един начин - къде можем да гледаме Кубрат Пулев и Тервел Пулев в действие вижте тук! 

Битките от цялата вечер, всички новини и двубоите на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво показа кантарът на Тервел Пулев и Сергей Ковальов

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес