Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Западняците са рептили, ще ни завладеят: Дотам стигнаха депутат от руската Дума, доктор по право и генерал от ФСБ

19 декември 2023, 08:45 часа • 5649 прочитания

В деветия брой на руското научно-практическо списание „Правна наука и съвременност“ беше публикувана статия, озаглавена „Руското семейство като основа на националната държавност“. В нея авторите спекулират за рептилите, световното правителство и опасните последици от чифтосването на руски жени с „инодородци“.

Авторите на „научния“ опус са екип от петима души: депутатът Игор Ананских (първи заместник-председател на Комитета по енергетика на Държавната дума, член на фракцията „Справедлива Русия – патриоти – за истината“), докторите на юридическите науки Николай Литвинов и Михаил Салников, генерал-лейтенант от резерва на ФСБ Русия Игор Миронов и генералният директор на клиничния санаториум „Горки“ Иля Харин.

В публикацията се казва, че на нашата планета има два типа хора: „хора на Земята“, създадени по Божи образ и подобие (основните им ценности са „мир, семейство, деца, култът към жената майка, създаване, опазване на природата“) и „зверохора“, създадени „от праха земен“ с помощта на космически генни технологии (техните ценности са „война, терор, революции, публични домове, педофилия, канибализъм, пристрастяване към наркотици, разрушаване на животоподдържащи системи на космическите кораби „Планета Земя“).

„Хората на Земята“, уверяват авторите на статията, са руснаци, а както се досещате, „зверохората“ са западняци, азиатски мигранти, привърженици на демокрацията и либерализма. Световното правителство, което уж съществува с подкрепата на „зверохората“, се бори за предаването на властта на Земята на „представители на рептилоидната космическа цивилизация“.

За да се осъществи този трансфер безпрепятствено, световното правителство искало да унищожи руснаците, включително и чрез "моралното унищожение на руската жена" - и това на фона на ето такива изцепки, при това от уж образована руска жена: Научна работничка в Русия: Човечеството направи огромна грешка като даде образование на жената. Поради това те са принудени да правят секс преди брака, включително и с "инородци", което води до морална деградация и израждане, тъй като по този начин жените впоследствие дават на законните си съпрузи "скритите плодове на предбрачните сексуални връзки – наркомани, токсикомани, хомосексуалисти или умствено увредени, обладани деца".

За да спре това "мракобесие", за да се спаси Русия, а и целият свят, авторите на материала предлагат да се забранят в страната браковете с жени, чийто "предбрачен сексуален живот, полово предавани болести, аборти рязко са снижили репродуктивните им способности".

Статията "Руското семейство като основа на националната държавност" беше премахната от интернет на 18 декември. Информация за нея, анотацията и авторите все още може да се намери тук. Пълният текст се намира тук.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес