Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 24-30 юни 2024 г.

22 юни 2024, 11:30 часа

Новата седмица ще донесе благоприятни промени за една от зодиите, други ще се радват на финансова стабилност. Каквото точно ще се случи вижте в новия седмичен хороскоп за 24-30 юни 2024 г.

Реклама

Още: Месечен хороскоп за юни 2024 г.

Овен

Още: Зодиите, които ще плуват в море от късмет през следващите 5 дни

За Овните седмицата обещава подобряване на финансовото им състояние, благодарение на собствените им усилия и решителност. Професионалните постижения също няма да ви накарат да чакате и ще бъдат високо оценени от ръководството. Мнозина, които все още не са в сериозни отношения, могат да преживеят обещаващи романтични запознанства в последните дни на юни. Здравето обещава да бъде добро, но високите рискове от физически наранявания предполагат да наложите ограничения по време на спорт. 

Телец 

През цялата седмица Телците ще имат делово и градивно отношение, което ще помогне работните процеси да бъдат предвидими, а пътуванията – продуктивни. През първата половина на седмицата може да възникнат някои наследствени проблеми, които трябва да бъдат решени бързо, без губене на време в мислене и планиране. Здравето ви ще остане стабилно, както и финансите ви. Що се отнася до романтиката, ситуациите тук ще бъдат хармонични - Телците ще прекарат прекрасен уикенд със своя партньор. 

Близнаци 

Още: На 22 юни 2024: Козирогът ще срещне любовта, а за Овена загуба на пари

Почти през цялата седмица Близнаците ще бъдат в приповдигнато настроение, чувствайки се на гребена на вълната. Най-ярките поводи за радост ще дадат събития в професионалната сфера и бизнеса, в които представителите на знака ще заемат водещи позиции. Някои ще получат изгодни договори или оферти за разширяване на дейността. Сферата на романтиката и връзките ще ви зарадва в края на седмицата: уикендът обещава да бъде незабравим, а общуването с любимите хора ще бъде приятно и интересно. 

Рак

Малко вероятно е да имате сериозни причини за безпокойство през новата седмица. Все пак бъдете изключително внимателни при шофиране. По възможност избягвайте тази дейност до края на седмицата. Професионалните дела ще се решават доста лесно и бързо. Тези, чиято професия е свързана с IT сферата, могат да получат интересни предложения за работа и да увеличат доходите си. Романтичната сфера ще ви зарадва със стабилност, хармонично взаимодействие с партньори и перспективи. Родителите Раци ще бъдат заети с интересите на децата си.

Лъв

Още: Любовен съвет за всяка зодия за 22 юни 2024

Лъвовете ще имат възможност ясно да изразят себе си и своите идеи. Тези, чиято дейност е свързана с дизайн, изкуство, режисура и организиране на събития, ще получат добри възможности за печеливши творчески проекти. Романтичната сфера ще бъде приятно допълнение към успехите на седмицата: тук са планирани не само срещи, но и подаръци и изненади. Някои ще се решат да направят предложение за брак. Финансовото състояние на Лъва ще бъде стабилно.

Снимка: iStock

Дева

Още: Таро хороскоп за 22 юни 2024

За Девите седмицата ще бъде белязана с много работа.  Мнозина ще трябва да се потопят във всички етапи на работния процес, да посещават събития, да се срещат с партньори и конкуренти, да правят корекции и да подписват документи. Ще остане много малко време за личен или семеен живот, но резултатът в края на седмицата ще е много впечатляващ. Предложения за смяна на работа могат да получат, заети в медицината или сферата на услугите. Финансовото ви положение постепенно ще се подобри, преди всичко благодарение на собствените ви усилия. Ще трябва да обърнете внимание на здравето си през уикенда.

Везни 

Везните ще бъдат заети с отношенията с близките и проблемите на собственото им здраве. Последното може да изисква диагностични мерки и посещения при лекари. Проблемите едва ли ще са значителни, но е по-добре да ги разрешите без забавяне. Професионалната сфера обещава да бъде стабилна и представителите на този въздушен знак могат да получат интересни предложения за смяна на работа или позиция през втората половина на седмицата. Романтичната сфера ще поднесе на Везните приятни впечатления, изненади и взаимни ярки емоции. Що се отнася до материалното благополучие, струва си да проявите щедрост и благотворителност - това ще помогне да привлече паричен поток.

Скорпион 

Още: 4 зодии, които са тихи и скромни по природа

Скорпионите ще трябва да посветят по-голямата част от времето си на професионалните дела. Мнозина ще бъдат много продуктивни и бързо ще постигнат желаните резултати. Романтичната сфера също ще бъде богата на събития. Някои представители на знака ще започнат нова връзка, разчитайки на собствената си интуиция и непреодолимо желание да поемат рискове. Здравето ви може да се влоши малко през уикенда поради храносмилателни проблеми. Тук най-добрата препоръка ще бъде лечебното гладуване, диетата и строгата забрана за алкохол. Материалната страна на живота на представителите на този воден знак обещава да се подобри постепенно.

Стрелец 

Стрелецът навлиза в период на благоприятни промени, през който ще бъде възможно да се подобрят ситуацията в някои области от живота им. Сега ще сте позитивни, смели и отворени към всичко ново. Възможности за стартиране на нови печеливши проекти ще възникнат пред бизнесмените Стрелец, а креативните представители на този огнен знак ще имат шанс ясно да се изявят в обществото и да излязат на сцената със своите идеи или творби. Здравето ще бъде стабилно, а положителните емоции ще повлияят на общото благосъстояние по най-добрия начин.

Козирог

Още: В събота: Кои зодии ще презаредят акумулатора на живота си?

Седмицата ще предостави на Козирозите възможности да работят добре и да си починат след това. Работните процеси няма да отнемат много време и ефективността на труда няма да пострада. Занимаващите се с юриспруденция и нотариална дейност ще имат добри перспективи, а финансистите ще могат значително да увеличат доходите. Тези, чиято професия е свързана с военното дело, ще могат да направят крачка нагоре по кариерната стълбица. Възможно е леко влошаване на здравето през уикенда, най-вече на тези, които имат проблеми с опорно-двигателния апарат. Тук си струва да отделите време, например, за тренировъчна терапия, физиотерапия и различни физически процедури - те ще бъдат особено ефективни и ще донесат бързо облекчение.

Водолей 

Водолеите ще успеят бързо да решат голяма част от натрупаните проблеми в различни сфери на живота си. Това ще се случи преди всичко благодарение на лекото и позитивно отношение на представителите на въздушния знак към нещата. Мнозина ще бъдат изпълнени със сила, енергия и оптимизъм, показващи готовност за преговори, взаимодействие и помощ. Представителите на знака ще демонстрират и организационни умения в професионалната сфера, които ще им помогнат не само да постигнат невероятни резултати, но и да открият възможности за кариера, нова позиция или място на работа. Възможно е увеличение на приходите през втората половина на седмицата и то не само благодарение на работата. Здравето на Водолея ще бъде стабилно, а сферата на романтиката ще остане на позициите от предишния период.

Риби

Още: На 22 юни: Кои зодии ще спечелят своята "Велика зодиакална война"?

Рибите ще се изправят пред доста напрегнат период, свързан с много въпроси и грижи, свързани с роднини, дом и семейство. Социалните събития ще помогнат за разреждане на повишената натовареност, което ще даде възможност не само за нови запознанства, но и за „рестартиране“ и абстрахиране от текущи проблеми. Има шанс новите запознанства да дадат много практични и ценни съвети, благодарение на които представителите на знака ще могат да вземат най-доброто решение за себе си. Романтичната сфера няма да претърпи големи промени. Най-доброто време за планиране на пазаруване е неделя, а срещата с приятели е най-подходяща петък-събота.

Числото 22 ще пречисти 4 зодии от греховете им на Черешова задушница

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес