Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой цвят подхожда най-много на вашата зодия?

10 март 2023, 22:11 часа
Реклама

Цветовете ни заобикалят през цялото време; те оказват влияние върху начина, по който виждаме света около нас. Следователно е по-добре да познаваме тези, които действат в наша полза. Ето кратък списък на "щастливите цветове" в зависимост от зодиакалния ви знак.

Червено за Овен

Червеният цвят е вездесъщ, точно както и личността на Овена. Той е символ на енергия, страст и сила. Овенът управлява планетата Марс, но внимавайте, тази зодия е склонна за бъде естествен владетел на сърцата.

Зелено за Телец

Природата и духовността са органични двигатели за Телеца. Те се свързват най-много със зеленината и дара на природата и разчитат на универсалните енергии да им донесат просперитет. Те са най-големите почитатели на самоусъвършенстването и разчитането на собствените сили. Затова зеленото изразява тези качества перфектно.

Жълто за Близнаци 

Подобно на слънцето, Близнаците вярват в повдигането на духа и вдъхновяването на живота. Жълтото е жив цвят, който мигновено подобрява настроението. Този нюанс разпалва не само интелекта, но и психическата издръжливост.

Бяло и сребристо за Рак 

Раците са управители на Луната. Подобно на Луната, бялото и сребърното са техните силни страни, тъй като представляват яснотата на интуицията. Тези хора са много податливи на усещанията си и са склонни да се вслушват във вътрешния си глас в най-трудните моменти. 

Злато за Лъв 

За Лъва всичко, което блести, е злато. Те са разточителни личности, които вярват, че трябва да се развиват мащабно и да правят всичко необходимо, за да постигнат това, което искат. Позитивни и уверени в себе си по душа, тяхната царствена нагласа отразява истинската същност на златото.

Кой цвят носи късмет и пари на всяка зодия

Зелено и кафяво за Дева

Ако две думи можеха да опишат Девата, те щяха да бъдат земни и сдържани. Тези хора процъфтяват, когато са изложени на въздействието на зеленото и кафявото, защото знаят, че то показва връзката им със самоусъвършенстването. Така че зеленото и кафявото могат да бъдат обявени за техни успокояващи цветове.

Розово и синьо за Везни

Везните, както си му е редът, обичат да бъдат фини и балансирани. Розовото и синьото дават възможност на Везните да представят истинската им същност и им помагат да създадат среда, в която мирът може да процъфтява. Тези хора вярват, че трябва да бъдат спокойни и уравновесени в името на по-голямото благо и тези цветове помагат за това.

Черно за Скорпион

Скорпионите проявяват черния цвят по множество начини. Те са склонни да вярват в твърдата трансформация и да преобладават в по-тъмната част на спектъра. Те са уверени, целенасочени и решителни по природа. Черният цвят им помага да канализират всички тези качества едновременно.

Лилаво за Стрелец

Лилавият цвят е символ на откритост и естествено положителни вибрации. Тези хора вярват в разширяването на хоризонтите си и редовното изпробване на нови неща. Лилавото не само позволява това, но и носи късмет за бъдещи начинания.

Какъв е цветът на всяка зодията?

Кафяво и сиво за Козирог

Козирозите са най-големите привърженици на традиционализма и институционализма. Те са твърди, но надеждни до мозъка на костите си. Кафявото и сивото им помагат да акумулират енергии, които съответстват на целта им да свършат нещата по хронологичен, но перфектен начин.

Синьо за Водолей

Синьото е показател за чистота. В случая на Водолея обаче то не е само чистота, а и игривост и умение да се опитват нови неща. Този цвят помага на Водолеите да визуализират творческата си страна. Имат силно развито въображение.

Светлозелено за Риби

Рибите са най-предвидливите защитници на душевното здраве и изцелението. И така, кой цвят побеждава контрола над тези пороци? Светлозеленото превъзхожда всичко. Присъстващ, но не пресилен цвят като този само помага на индивида да се подмлади и рестартира.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес