Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Паричен хороскоп за юли 2024: Големите пари идват към тези зодии

03 юли 2024, 21:55 часа
Реклама

Юпитер, планетата на щастието и благополучието, е в Телец, което е благоприятно, така че имаме нужда да разширим бизнеса си, но и да инвестираме пари по-разумно, според финансовия хороскоп за юли 2024. Тъй като Уран пребивава в този знак, е ясно, че много финансови ходове ще изглеждат по-рисковани от обикновено. Но за някои зодии този период ще се окаже изключително успешен.

Вижте какъв е паричният ви хороскоп за юли и научете дали вие сте сред тези зодии.

Овен

Тъй като ви предстои месец, в който Венера ще тръгне ретроградно, трябва да очаквате, че втората половина на юли ще бъде неблагоприятна по отношение на парите. Ще имате шанс чрез Телец да реализирате печалба, но ще останете с впечатлението, че трябва да поемате рискове.

Телец

Юпитер във вашия знак ви защитава, така че всякакви негативни ситуации в крайна сметка ще се окажат благоприятни за вас. Меркурий в Лъв обаче ще доведе до по-високи разходи заради семейството и дома, така че очаквайте роднините ви да искат пари от вас.

3 зодии ще сбъднат най-съкровеното си желание до края на лятото

Близнаци

Слънцето в Рак ви носи големи печалби. Няма нужда да се притеснявате за пари през следващия месец. Ако обаче възнамерявате да инвестирате в имоти, по-добре изчакайте до август.

Рак

Венера в Лъв ви носи ценни подаръци през юли. Когато обаче тръгне ретроградно, знайте, че не бива да взимате пари назаем през втората част на месеца. Слънцето във вашия знак няма да ви позволи да останете без пари.

Лъв

На 10 юли Марс влиза във втори дом, така че ви носи големи печалби. Ако се занимавате с търговия, това е идеалното време на годината за печалба. Лъвовете, които практикуват медицина, също ще бъдат в отлична позиция да печелят пари.

Дева

Венера в Лъв ви носи приходи от тайни източници. Ретроградна Венера ще ви донесе забавяне на плащанията от 23 юли, така че се подгответе за кризисен период.

Везни

Очаквате пари чрез приятел, но през юли ще разберете, че не могат да пристигнат по каналите, по които сте мислили. Следователно парите ще дойдат от други източници. Венера ще се движи ретроградно в края на месеца, така че се препоръчва да не инвестирате пари.

Скорпион

Юпитер в Телец е подходящ за отлично бизнес партньорство. Телецът е отличен партньор за вас в бизнеса, за да печелите пари. 

Стрелец

Сатурн в Риби е ретрограден, така че се борите да печелите пари, но той изгражда аспект с Юпитер, така че е време да вземете нещо, което ви се полага по право. Ще бъдете възнаградени за усилията си.

Козирог

Подчертаният пети квадрат ви носи възможност да превърнете хобито си в бизнес. През предстоящия период можете да съчетаете красивото с приятното. Във всеки случай ще бъдете финансово стабилни.

Водолей

Поради Сатурн в Риби чувствате, че не печелите толкова, колкото заслужавате. Ще имате пари, но няма да пристигнат за една нощ.

Риби

Заради Сатурн във вашия знак се учите да спестявате и имате впечатлението, че колкото и да печелите, не е достатъчно. Това ви натоварва, защото смятате, че заслужавате повече. 

Зодиите, които много скоро ще открият нови източници на доходи

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес