Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безплатни консултации с неврохирурга проф. д-р Саит Йозтюрк

08 октомври 2024, 14:50 часа • 341 прочитания

На 22.10.24 г. проф. д-р Саит Йозтюрк за първи път ще бъде гост на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, за да консултира безплатно пациенти, нуждаещи се от второ мнение за лечение на неврохирургичното си заболяване. С над 17 години опит, проф. Йозтюрк в момента е част от екипа на болница Медикъл Парк, Истанбул!

Проф. Йозтюрк се отличава с международно признание в няколко ключови направления на неврохирургията, включително:

  • Хирургично лечение на епилепсия – Професорът е експерт в хирургичната терапия на медикаментозно резистентна епилепсия, осигурявайки трайно решение за пациенти, при които лекарствата не дават резултат. Този метод е изключително ефективен при подходящите кандидати, като драстично подобрява качеството на живот на пациента.
  • Дълбока мозъчна стимулация (DBS) – Тази съвременна техника е доказана като едно от най-ефективните средства за лечение на Паркинсон. DBS предлага контрол върху симптомите, които значително затрудняват ежедневието на пациентите, и позволява на болните да възвърнат своята независимост и нормален живот.
  • Вагусова нервна стимулация (VNS) – Иновативен и високо ефективен метод за лечение на тежки форми на епилепсия. Проф. Йозтюрк е един от специалистите, които прилагат тази терапия успешно, особено при пациенти, за които традиционните лечения не са дали резултат.
  • Тумори на мозъка и гръбначния стълб – Проф. Йозтюрк има богат опит в извършването на сложни операции при пациенти с мозъчни и гръбначни тумори. Тези операции са изключително прецизни и изискват най-високо ниво на умения и технология за постигане на максимална безопасност и ефективност.
  • Хирургия на гръбначния стълб – Проф. Йозтюрк е специализиран в лечението на заболявания на гръбначния стълб, като дискови хернии и стенози. Той прилага най-модерните методи за възстановяване на функциите на гръбначния стълб, което помага на пациентите да се върнат към нормален начин на живот, без хронична болка и дискомфорт.

Важно: Консултациите ще се проведат на базата на представената от вас медицинска документация. По време на консултациите няма да се извършват физикални прегледи, затова е важно да носите своите актуални изследвания.

Кога и къде?

Дата: 22 октомври 2024 г. (вторник)

Място: София

Как да се запишете?

Записването е лесно – свържете се със Здравен Информационен Център „Медикъл Караджъ“ на телефон 📞0878 500 730 или посетете 🌐 www.medikara.bg/freeconsults/ioztiurk-22-10-24

Информирайте се относно най-съвременните методи за лечение на неврохирургичното си заболяване!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес