Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Учени: Този десерт чисти токсините от тялото

04 юли 2023, 14:04 часа
Реклама

Десертите обикновено съдържат захар и се причисляват към групата на вредните храни - но един от тях има способността да чисти токсините от тялото.

Десертът, който пречиства тялото от токсини

Изследователите съобщават, че мармаладът може да бъде много по-здравословен, отколкото се смяташе досега: това сладко лакомство, както показват последните проучвания, може да помогне за премахване на токсините от човешкото тяло.

Учени: Това е зеленчукът на дълголетието, той чисти кръвта от холестерол и токсини

Според научната публикация учените са провели поредица от експерименти, които доказват, че мармаладът има положителен ефект върху работата на целия стомашно-чревен тракт, а освен това е доказано, че помага за изхвърлянето на токсините от тялото, което е благоприятен ефект върху работата на стомаха.

Последните експерименти доказват, че и дори и бонбоните с мармалад помагат за пречистването на тялото от тежки метали, биологично и химически вредни вещества, метаболитни странични продукти, анаболи, жлъчни киселини, токсини, холестерол и токсини.

Учените поясняват, че мармаладът е безопасен за тези, които планират да отслабнат, тъй като яденето му ще помогне за прочистване на тялото не само от токсини, но и за избавяне от излишните килограми.

Пийте всяка сутрин чаша от това и само след 1 седмица ще пречистите червата си от всичко излишно

Ползите му за човешкия организъм могат да се сравняват и с ползите от друг популярен десерт – шоколада, но шоколадът има и още една важна способност, той е и антидепресант. Мармаладът обаче има още едно предимство - той е с по-ниско съдържание на калории от шоколада, което означава, че вреди по-малко на фигурата на човек.

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията със специалист!

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес