Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да си подарите здравословно възстановяване този месец

09 май 2018, 10:25 часа

Зимата вече е зад гърба ни, а месец май е идеален за пролетно почистване на дома, гардероба и … тялото.

Ето нещата, които да направиш този месец, за да осигуриш на тялото си здравословно възстановяване след зимните месеци.

1. Постави си за цел да пиеш повече вода всеки ден. Това означава три пъти и половина пълнене на една стандартна бутилка.

2. Разтягай гръбнака си всяка сутрин. Не само ще ти помогне да се събудиш, но и да подобриш храносмилането, да подобриш когнитивната функция и да намалиш стреса.

3. Добави правилните витамини към твоята рутина.

4. Почиствай четките за грим. Бъди честна, кога за последен път направи това?

5. Премини към естествен дезодорант. Сега е идеалното време да потърсиш естествен продукт без химия и изкуствени аромати.

6. Започни да използвашPandaPlanner. С план за пазарни обиколки, месечни цели, важни събития и практики за благодарност, това списание ще ти осигури незабавно по-организирано, обосновано и щастливо ежедневие.

7. Подари си професионален педикюр без лак. Твоитемили крака са били затворени в обувки през цялата зима. Остави ги да се накиснат в топла вода в продължение на 20 минути, след което ги изтъркай с ексфолиант от морска сол, който ще премахне всякакви мазоли и груби петна.

8. Носи слънцезащитни продукти. Не би трябвало да те предупреждаваме за това, то е напълно задължително, ако искаш да имаш красива кожа и здравословен тен.

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес